De ce este recomandat să îţi procuri modele variate de sutiene

Sutienul reprezintă piesa vestimentară exclusiv feminină, care face parte din categoria lenjeriei intime. Clasice, push-up, bustieră, balconet, strapless, brallette, cu sau fără armături, albe, negre, nude sau colorate, sutienele fac parte din viaţa fiecărei femei, conferind susţinere bustului şi contribuind la înfrumuseţarea siluetei şi a decolteului.

Cum îţi alegi sutienul

În primul rând, sutienul se alege în funcţie de volumul sânilor şi de circumferinţa de peste bust şi de sub bust. Este foarte important ca sutienul să nu fie nici prea mic, creând urme pe piele şi generând disconfort, dar nici prea mare, deoarece permite căderea bretelelor şi nu asigură părţii centrale să stea lipită de stern. În al doilea rând, un sutien se alege în funcţie de forma sânilor, ajutând astfel la ajustarea siluetei, scoţând în evidenţă partea frumoasă.

Nu în ultimul rând, îţi vei alege sutienul în funcţie de design şi stil, raportându-te la vestimentaţia pe care o adopţi. Pentru ţinutele de vară în care braţele şi umerii sunt părţi expuse, vei opta pentru un sutien fara bretele, iar pentru o bluză cu decolteu poţi alege un model push-up.

Sutienul în ţinutele tale

Este foarte important ca sutienul ales să te avantajeze fizic şi să  îţi ofere confort şi încredere. Din acest motiv, este recomandat să îţi procuri mai multe modele, venind astfel în întâmpinarea specificului diferitelor abordări vestimentare. Dacă preferi ţinutele sport şi eşti foarte activă, poţi opta pentru sutiene tip bustiere.

Ţinutele elegante şi sofisticate, vor fi completate cu un sutien brallette, realizat din saten, mărase sau dantelă, în timp ce o ţinută clasică se va potrivi foarte bine unui sutien simplu, push-up sau clasic. Sutienele strapless, fără bretele, sunt foarte practice atunci când porţi o ţinută sofisticată, cu umerii goi, iar un sutien tip balconet va fi potrivit atunci când porţi topuri sau bluze din materiale foarte fine, ridicând bustul şi conferindu-i o formă frumoasă.

Lenjeria intimă

Atunci când îţi procuri modelele preferate de sutiene, nu ezita să îţi achiziţionezi seturi moderne şi interesante de lenjerie intimă, oferta kiwiShop întâmpinându-te cu modele extrem de variate, de la cele clasice, până la cele provocatoare şi atrăgătoare, toate la preţuri foarte mici şi accesibile. Dantele, şururi şi croieli îndrăzneţe, texturi plăcute şi nuanţe variate, toate îţi oferă posibilitatea de a-ţi procura piese de lenjerie intimă comode şi  potrivite preferinţelor tale. Dacă modelele comandate nu sunt ceea ce ţi-ai dorit, poţi beneficia de retur rapid.