De ce sa alegi geamuri din lemn stratificat Holze?

 

Fereastra din lemn stratificat cu geam termopan este  combinatia perfecta atunci cand vorbim despre ferestrele unei cladiri institutionale sau spatiu rezidential. Ajuta la crearea unui stil arhitectural profesional la exterior, in timp ce pastreaza un climat ambiental confortabil si natural in interior. Combinatia mixeaza perfect buna izolare termica a lemnului prin rezistenta la intemperii a fibrei si geamul termopan de calitate. Datorita finisajului bine realizat, si  intretinere anuala ,  ferestrele arata minunat chiar si dupa cativa zeci de ani.

 

Ferestrele din lemn stratificat creaza o atmosfera calda in interior dar si la exterior. Lemnul  maximizeaza proprietatile estetice si functionale ale fiecarui material in parte. Lemnul este un material traditional si ecologic care creaza o atmosfera calda si primitoare.

 

Folosirea ferestrelor din lemn stratificat permite crearea unei atmosfere interioare calde, in timp ce finisajul exterior garanteaza una din cele mai bune protectii posibile impotriva conditiilor meteo nefaste si sporeste durata de viata a produsului final.

 

Aceste geamuri reprezinta una din cele mai inspirate alegeri pentru cei care apreciaza foarte mult puritatea materialelor naturale. Diferenta cheie in conceperea ferestrelor Holze consta in combinatia perfecta intre fibra si finisaj, ce ofera o protectie solida, ca si scoarta unui copac.

 

Beneficii geamuri din lemn stratificat .

 

– Izolare termica si reducerea costurilor cu incalzirea. O buna izolare terminca reduce costurile de incalzire in timpul iernii si actioneaza ca un scut termic in timpul verii. Geamurile din lemn stratificat inregistreaza valori ridicate ale izolatiei.

 

– Rezistenta la vant si ploaie. In general vremea are efect daunator asupra ferestrelor si usilor exterioare. Vantul, furtuna si ploaia necesita existenta unui design fiabil, cu imbinari testate si profile asamblate, rezistente la ploaie.

 

– Interior confortabil, exterior mai durabil. Interiorul elegant din lemn stratificat creaza o ambianta naturala, in timp exteriorul are un aspect formal, elegat, clasic sau modern in functie de profilul ales.

 

– Alegerea perfecta pentru cladirile profesionale de birouri.

 

La Holze acordam o importanta deosebita obtinerii unei calitati superioare a ferestrelor pe care le livram clientilor nostri. Toate ferestrele trec prin proceduri tehnologice riguroase, garantand produse de o calitate. Oferta noastra este foarte bogata, tocmai pentru a veni in intampinarea cerintelor diverse. Fie ca va veti opri in cele din urma la geamurile din lemn stratificat , fie ca veti lua in considerare si alte solutii, merita sa ne contactati si sa aflati sfaturile expertilor nostri.