Supercote.ro, o unealtă excelentă pentru pariori în 2019

Fără îndoială, pariurile sportive reprezintă unul dintre cele mai populare hobby-uri ale iubitorilor sportului din întreaga lume. Atrași de mirajul îmbogățirii peste noapte și de adrenalina generată de mizele reale, tot mai mulți oameni își încearcă norocul pariind pe fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi. Desigur, numărul celor care pierd pe termen lung la pariuri este mult mai mare decât cel al celor care realizează constant câștiguri, printre principalele motive numărându-se lipsa de răbdare, lipsa de informație și evident neșansa.

Totuși, există și persoane care reușesc să ,,bată casa’’ (destul de puține, ce-i drept), realizând câștiguri lună de lună. Pentru a face acest lucru, așa-numiții pariori ,,profesioniști’’ petrec ore în șir analizând evenimentele pe care urmează să parieze și, în momentul în care se decid asupra selecțiilor, aleg întotdeauna să plaseze biletul la agenția de pariuri ce oferă cota cea mai mare pentru evenimentul respectiv.

Dacă în mediul offline poate fi destul de dificil să compari cotele oferite de agențiile stradale, pe internet acest lucru se poate face în doar câteva momente, pe site-ul supercote.ro, primul comparator de cote la pariuri în timp real din România. Zilnic, pe supercote.ro vei găsi cele mai pariate evenimente sportive împreună cu cotele oferite de principalele agenții de pariuri online licențiate în România: Unibet, NetBet, Betfair, Sportingbet, Betano, Maxbet, Fortuna, 888, Winmasters, Admiral, BaumBet și Superbet.

Pe lângă faptul că te ajută să găsești cu un singur click cele mai mari cote, Supercote.ro pune la dispoziția pariorilor și alte rubrici, extrem de utile și ele.

 Ponturi Pariuri. În cadrul acestei secțiuni, sunt prezentate pe scurt cele mai populare (cu șanse mari de reușită) ponturi pentru meciuri de top din sporturile principale – fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei. Pentru fiecare dintre aceste evenimente sunt prezentate și câteva informații relevante.

 Știri. Cele mai noi promoții la pariuri (și jocuri de casino), descrise în amănunt, bonusuri disponibile, cote speciale (mărite), sfaturi pentru jucători și tot felul de informații extrem de utile pentru pariori sunt prezentate în cadrul acestei rubrici.

 Bilet Virtual. Este o funcție ce permite utilizatorilor să afle rapid la ce agenție de pariuri online ar putea obține cel mai mare profit, nu doar pentru un singur pariu, ci chiar pentru un bilet cu mai multe selecții (acumulator / multiplu).

Case pariuri. Această secțiune cuprinde recenziile celor mai populare 11 case de pariuri online licențiate în țara noastră (informații generale, bonus de bun venit).

Pariuri Sigure. Poate sună incredibil, însă chiar există pariuri sigure. ,,Arbitrage betting’’ este o metodă care se bazează pe diferențele de cote existente la operatorii de pariuri. În funcție de cotele afișate, există momente în care poți paria pe cele 3 rezultate posibile ale unei partide de fotbal (victorie echipa 1, egal, victorie echipa 2) la două sau mai multe agenții online, urmând să obții la finalul meciului profit indiferent de modul în care se termina partidă. Identificarea unor astfel de pariuri sigure este extrem de dificilă, astfel că rubrica realizată de cei de la supercote.ro este foarte utilă amatorilor de Sure Bets.

Ghid de pariere. Informații utile pentru cei mai puțin inițiați în domeniul pariurilor. Elemente introductive, cele mai populare tipuri de pariuri, avantaje și dezavantaje case de pariuri stradale și online.