De ce să alegi o clinică stomatologică laser?

Clinicile stomatologice Life Dental Spa, situate în capitală, sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie a laserului stomatologic, echipele de #LifeDentisti fiind pregătiți la cel mai înalt nivel pentru a oferi pacienților experiențe de cinci stele! 

 

Laserul dentar – noutatea în stomatologie 

Dr. Cristina Obreja, medicul care a pus bazele întregului concept Life Dental Spa, a obținut specializarea în laser stomatologic în urma studiilor realizate în Germania. 

Laserul dentar este un intrument revoluționar care folosește lumina cu diferite lungimi de undă pentru a acționa la nivelul:

– țesuturilor dentare dure (dentină, smalț)

– țesuturilor dentare moi (gingie) 

Fasciculul luminos al laserului dentar are proprietăți remarcabile, fiind capabil să acționeze fără a produce durere sau zgomot! Pacienții temători pot uita de eșecul intervențiilor stomatologice din trecut, precum și de disconfortul clasicelor tratamente dentare!

5 motive pentru a alege tratamentele laser

În clinicile stomatologice Life Dental Spa, #LifeDentist-ii pun foarte mare accent pe experiența pacientului, fiind esențial ca aceasta să fie una plăcută, lipsită de disconfort sau de durere!

Pentru a putea realiza tratamente stomatologice, rapide, sigure și eficiente, #LifeDentist-ii participă periodic la training-uri, congrese și workshop-uri naționale și internaționale, cu scopul de a menține profesionalismul la cel mai înalt nivel. 

Laserul dentar este opțiunea ideală pentru pacienții care vor să uite de clasicele intervenții dentare dureroase, realizate cu instrumente ce produc zgomot, vibrații și durere! Tehnologia laser are multiple avantaje, precum: 

 

  1. Laserul NU produce DURERE – intensitatea luminii este setată în funcție de pacient și de gradul său de sensibilitate, astfel încât acesta să nu resimtă durere
  2. Oprește sângerarea – cu ajutorul laserului dentar, extracțiile dentare și inserarea implanturilor dentare au devenit proceduri rapide și ușoare! Laserul dentar are proprietatea de a opri sângerarea, menținând câmpul de lucru curat și vizibil, avantaj major pentru #LifeDentist-ul specialist în chirurgie
  3. Este MINIM-INVAZIV – protejând țesutul dentar sănătos, laserul dentar acționează doar acolo unde este necesar, putând fi folosit în siguranță inclusiv în cazul copiilor! 
  4. Sterilizează țesuturile și are efect bactericid – de un real ajutor în cadrul tratamentului cariilor cu laserul sau în cadrul intervențiilor chirurgicale, efectul bactericid constă în distrugerea bacteriilor dezvoltate la nivel local, minimizând riscul de apariție al complicațiilor sau al infectării post-operatorii 
  5. Stimulează regenerarea – pacienții care aleg tratamentul gingivitei cu laserul stomatologic se vor bucura de rezultate într-un timp record, redobândind o gingie sănătoasă și estetică, grație proprietăților laserului dentar de a stimula imunitatea locală 

 

Alege clinicile Life Dental Spa și bucură-te de tratamente moderne oferite de #LifeDentisti!