De ce sa alegi pardoselile epoxidice sau din microciment de la Reformex?

Pardoselile epoxidice si cele din microciment sunt o solutie moderna pentru zonele industriale sau cele rezidentiale. Iar daca si tu esti in plin proces de renovare si te-ai oprit ingandurat la alegerea celei mai bune pardoseli, te vom ajuta sa afli toate aspectele care tin de pardoselile epoxidice si de cele din microciment astfel incat sa faci cea mai buna alegere.

Ce tip de pardosea ti se potriveste cel mai bine?

Ambele tipuri de pardoseli impresioneaza prin designul lor unic ce poate fi cu usurinta personalizat in functie de dorintele utilizatorilor. Astfel, iti poți amenaja interiorul sau exteriorul unui amplasament tot unitar, in contrast cu intregul ansamblu sau anumite zone. Dar cele doua pardoseli se pot caracteriza si printr-o serie de atribute specifice.

Pardoselile epoxidice

Acest pardoseli epoxidice sunt folosite in zonele industriale sau in spatiile unde este necesara curatenie rapida si igienizare maxima, precum spitalele.

Vei fi extrem de incantat sa afli ca acest tip de pardoseala poate fi folosita atat la constructiile mai vechi, dar si la cele ce urmeaza a fi construite in perioada urmatoare. Pardoseala epoxidica te va impresiona prin luciul aferent care ofera o nota aparte de eleganta chiar si in aceste medii unde sunt practicate meserii grele.

Pardoselile din microciment

Pardoselile din microciment pot fi aplicate ca atare, dar si asupra unor pardoseli existente cu un randament extrem de scazut. Flexibilitatea oferita de microciment este ca iti ofera posibilitatea de a-l aplica inclusiv pe pereti sau sa decorezi casa intr-un mod durabil fabricandu-ti blatul din bucatarie, scările sau alte zone si obiecte de trafic intens din microciment. Poti obtine in acest mod un design in contrast, plin de armonie, fara a omite durabilitatea in acelasi timp.

Principalele avantaje ale pardoselilor epoxidice si a celor din microciment

  • Durabilitate – Nici nu mai trebuie sa insistam asupra acestui aspect, ambele tipuri de pardoseli avand o durabilitate de peste zeci de ani, cu conditii minime de intretinere.
  • Versatilitate – Dincolo de faptul ca nu-ti doresti sa investesti foarte mult, in special cand vorbim de suprafete generoase unde si costurile vor fi pe masura, vei dori sa imbini placutul cu utilul prin utilizarea unei pardoseli cu un design modern si cu vaste beneficii in utilizare. Cele doua tipuri de pardoseli se prezinta impecabil in orice mediu, interior sau exterior si pot fi parte a unui stil de amenajare inedit.
  • Costuri reduse – Aceste pardoseli sunt o investitie excelenta pentru persoanele care nu au un buget extrem de ridicat la dispozitie sau pentru cei care nu-si doresc sa investeasca permanent in tehnici de reparatie si modernizare. In mediul industrial si zonele de trafic intens fiecare detaliu conteaza, aceste podele fiind o forma de respect pentru angajatii tai si siguranta lor, dar si pentru investitia ta.
  • Timp redus de executie – Vrei sa-ti aplici pardoseala intr-un timp record? Pardoselile epoxidice si cele din microciment sunt doua din cele mai bune optiuni. Dincolo de avantajele deja mentionate e de precizat ca executia nu e deloc anevoioasa atunci cand apelezi la adevarati specialisti.

In concluzie, utilizarea pardoselilor epoxidice si a celor din microciment este o alegere excelenta pentru amenajarea zonelor de trafic intens, la nivel industrial sau rezidential. Versatilitatea si raportul corect calitate-pret te vor ajuta sa obtii rezultatul la care ai visat fara a fi nevoit sa faci compromisuri fel de fel.