Cazarea ideala atunci cand vizitezi Londra

Cand planifici o vacanta sau o calatorie de afaceri in Londra, primul lucru la care te gandesti este sa gasesti un hotel bun pentru cazare. Exista numeroase hoteluri in tot orasul si destul de multe oferte, ceea ce te poate face sa te gandesti ca o camera la hotel poate fi cea mai buna alegere. Dar, exista si alte optiuni de cazare pe care ar trebui sa le iei in considerare.

Apartamentele in regim hotelier, cum sunt cele propuse de https://voyagestay.com/city/london/ de exemplu, au multe facilitati moderne pe care majoritatea hotelurilor nu le ofera. Apartamentele in regim hotelier ofera, de obicei, bucatarii complet echipate cu facilitati de self-catering, dormitoare simple sau duble, zona de lounge cu paturi extensibile sau paturi de o persoana si bai moderne cu cada sau dusuri. Poti gasi astfel de apartamente la preturi accesibile in orice parte a Londrei, care iti garanteaza intimitate si confort pe tot parcursul vacantei. Inchirierea unui apartament este un mod rentabil de a experimenta Londra si peisajul rural inconjurator. Inchirierea pe termen scurt a unui apartament in regim hotelier in Londra este o optiune mult mai buna decat o camera la hotel, mai ales daca planuiesti sa stai mai mult de cateva nopti.

Diferenta dintre hoteluri si apartamente in regim hotelier

Apartamentele in regim hotelier au multe avantaje in comparatie cu hotelurile. Pentru inceput, camerele din aceste apartamente vor fi intotdeauna mai spatioase decat o camera tipica de hotel. Toate apartamentele in regim hotelier au dormitor, living si bucatarie, optiune rar intalnita hoteluri si, daca este disponibila, este numai in apartamentele hoteliere de lux, nu in camerele standard. Cazarea in apartamente iti permite sa stai alaturi de familie, avand dormitoare private separate pentru confortul tuturor, precum si un living pentru a va bucura de timpul petrecut impreuna.

O alta diferenta semnificativa dintre apartamente si hoteluri, este ca toate apartamentele au bucatarii partial sau complet utilate. Acest lucru iti permite sa-ti gatesti propriile mese dupa preferinte, precum si sa economisesti bani pe alimente, deoarece le poti cumpara direct din supermarket. In acelasi timp, ai la dispozitie un frigider mai mare in care iti poti pastra mancarea si bauturile, in timp ce in camerele hotelului vei gasi de obicei doar un minibar, aprovizionat cu alimente si bauturi destul de scumpe.

Cazare in regim hotelier in Londra – cea mai buna alegere

Apartamentele in regim hotelier sunt cea mai avantajoasa optiune in ceea ce priveste cazarea in Londra. Deoarece astfel de apartamente nu ofera micul dejun gratuit si au servicii limitate, firmele care ofera cazare in regim hotelier sunt capabile sa isi reduca costurile si sa ofere oaspetilor tarife mai bune decat majoritatea hotelurilor. De asemenea, pentru sejururi mai lungi sunt disponibile oferte foarte atractive.

Ultimul lucru care trebuie mentionat, este ambianta generala a apartamentelor in regim hotelier comparativ cu hotelurile. Majoritatea hotelurilor sunt mobilate dupa acelasi standard, lipsit de exclusivitate si confort, in timp ce optiunea de cazare in regim hotelier include apartamente originale si confortabile, facandu-te sa te simti acasa departe de casa.