De ce sa apelezi la servicii funerare in cazul unui deces?

Decesul oricarei persoane este o pierdere uriasa, o lovitura grea pentru fiecare persoana in parte. Atunci cand intervine moartea unui apropiat sau cunostinta, rudele ramase in viata trebuie sa faca fata atat durerii, cat si procesului lung de organizare a evenimentului funerar.

Din fericire, pentru aceste situatii de criza, exista o multime de firme care ofera servicii funerare profesionale, la un pret corect, in conditii de profesionalism.

De ce sa apelezi la o fima de servicii funerare?

Cand survine un deces in familie, este greu sa alegi o firma potrivita din multitudinea de pompe funebre. Intai de toate, este foarte important ca firma aleasa sa fie de un profesionalism desavarsit, iar preturile practicate sa fie corecte.

Alegerea unui serviciu funerar depinde de implicarea, respectul, punctualitatea si capacitatea echipei de a rezolva orice situatie neprevazuta. Si punctualitatea este importanta, dat fiind ca programul unei inmormantari nu poate fi decalat din cauza companiei de pompe funebre.

Firmele de servicii funerare ofera o gama variata de pachete, in functie de bugetul disponibil. In fiecare dintre pachete sunt incluse: sicriu, toaletarea si imbalsamarea persoanei decedate, medicul legist constatator, de documente, declaratii, transport, incinerare, accesorii funerare, de prosoape, lumanari, doliu, iar lista poate continua.

Este foarte important ca firma de servicii funerare sa aiba program 7 zile din 7, 24 de ore din 24, dat fiind ca evenimentul nefericit poate surveni oricand. La fel de important este si personalul firmei de pompe funebre. Profesionalismul echipei iti va oferi consultanta post-mortem, organizarea pomenii si chiar a parastasului de dupa inmormantare.

Multe dintre firme ofera si posibilitatea de repatriere decedati din tari europene sau chiar din America, asigurate cu deplin profesionalism, responsabilitate si exigenta. Costul de repatriere este influentat de serviciile solicitate, in functie de tipul sicriului, de taxa tarii in care a avut loc decesul, de taxele serviciului de politie mortuara, de taxele consulare, dar si de costul apostilei si al serviciului de imbalsamare, precum si de calea de repatriere, terestra sau aeriana.