De la Iphone 13 la Iphone 13 Pro Max – care sunt principalele diferenţe

Vrei să îţi schimbi telefonul mobil şi nu te-a hotărât încă la un model? În fiecare an compania Apple vine cu un nou model de telefon îmbunătăţit care să ia ochii iubitorilor de tehnologie. În ultimii ani totuşi, compania scoate telefonul în diferite declinări pentru a putea ajunge şi sa satisface nevoilor unei game cât mai largi de clienţi. Versiunea de iPhone 13 vine în patru variante diferite, fiecare model având specificaţiile sale diferite. Pe lângă asta iubitorii de tehnologie au şi o paletă largă de culori din care pot alege, plus mai multe variante de spaţiu de stocare în funcţie de nevoile fiecăruia. 

Pentru început ar trebui să ştii că varianta de iPhone 13 vine în patru variante de modele după cum urmează: 

  • iPhone 13 
  • iPhone 13 Mini 
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13 Pro Max

Vezi aici principalele diferenţe dintre modelele de iPhone 13  pentru a descoperi care ţi se potriveşte mai bine:

Dimensiunile 

Diferenţa cea mai evidentă dintre cele patru variantele ale modelului iPhone 13 este dimensiunea lor. După cum sugerează şi numele iPhone 13 Mini este cel mai mic, având un ecram de aproximativ 13 cm. Versiunea simplă şi cea Pro au ambele ecrane de 15 cm, în timp ce iPhone Pro Max este cel mai mare, având un ecran de 17 cm. 

Spaţiul de stocare

O altă diferenţă între cele patru modele îl reprezintă spaţiul de stocare. Toate cele patru vin în trei variante de memorie de 128 GB, 256 GB şi 512 GB. Însă modelele Pro şi Pro Max au la dispoziţie şi varianta de 1 TB, adică un Terabyte. Acest Terabyte echivalează cu aproximativ 1000 GB. Aşa că dacă ai mereu probleme cu memoria şi îţi doreşti să elimini această grijă din viaţa ta, variatele de Iphone 13 Pro de la Altex.ro şi Pro Max pot fi ideale pentru tine. Această opţiune de stocare este o premieră pentru Apple, fiind prima versiune de iPhone care vine cu această posibilitate. 

Camera

Modelele iPhone 13 simplu și cel Mini sunt dotate cu două camere îmbunătățite, cu lentile late și ultrawide de 12 megapixeli. Celelalte două: iPhone 13 Pro și Pro Max au trei camere pe spate, cu lentile de 12 megapixeli lat, ultrawide și teleobiectiv. Toate modelele de iPhone 13 pot face, de asemenea, fotografii în modul  de noapte la o calitate foarte bună. Printre îmbunătăţirile cu care vine la pachet camera telefonelor iPhone 13 se numără şi adăugarea modului cinematografic și fotografierea macro, funcţii ce nu erau disponibile înainte. 

Aşadar, acestea sunt principalele diferenţe între cele patru modele de iPhone 13, nu sunt extrem de mari, însă în funcţie de nevoile şi necesităţile tale te poţi hotărî la un model anume. Sunt nişte modele fiabile, ce funcţionează extrem de bine şi asigură o performanţă ridicată în rândul utilizatorilor, chiar şi pe termen lung de la momentul achiziţiei. Dacă totuşi nu eşti sigur, ar fi recomandat să mergi într-un magazin fizic unde ai ocazia să testezi toate modelel şi să te hotărăşti la unul singur. 

Sursă foto: pexels.com