Iata cum reusesti sa avansezi profesional intr-un studio de videochat din Bucuresti!

In fiecare domeniu de activitate, ai nevoie de o perioada de timp pentru a te familiariza cu mediul si modul de lucru, dupa care calea este deschisa pentru a realiza progrese semnificative. Conteaza insa foarte mult daca aceasta evolutie se desfasoara in numai cateva luni sau se intinde pe parcursul mai multor decenii.

Intr-un studio videochat Bucuresti, progresul este, de cele mai multe ori, rapid, deoarece sistemul este astfel gandit incat fiecare fata sa fie ajutata sa lucreze la potential maxim.

Importanta perioadei de inceput

Odata sosita intr-un studio de videochat din Bucuresti, o fata semneaza un contract de artist-interpret, in care sunt formulate cat se poate de clar drepturile si obligatiile fiecarei parti. Astfel, ea nu mai trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste problemele birocratice sau care tin de modul de efectuare a platilor.

In primele 5 zile de activitate, modelele beneficiaza de training, oferit de o colega mai experimentata. Aceasta le ajuta sa isi descopere identitatea ca model online si le familiarizeaza cu site-urile pe care urmeaza sa lucreze. De asemenea, le invata sa utilizeze corect aparatura video si audio pe care o au la dispozitie si le dezvaluie trucuri ce se vor dovedi utile in conversatiile cu membrii site-urilor pentru adulti.

Acesta nu este singurul tip de ajutor primit atunci cand incepi sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti. Lui i se adauga cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj, pentru a avea toate atuurile necesare unui succes rapid.

In primele 3 luni de activitate, incepatoarele primesc de la studio, in mod garantat, suma de 1 000 de dolari pe luna. De asemenea, sunt ajutate cu bani sa isi completeze garderoba de lucru si trusa de make-up. Prin urmare, vor avea un nivel financiar bun inca de la inceput, care le va permite sa se concentreze pe ceea ce au de invatat.

Mai multa experienta, mai mult succes

Dupa trecerea primelor luni de lucru intr-un studio videochat Bucuresti, fetele nu mai au nevoie de suma garantata, deoarece castigurile lor se afla deja la un nivel superior. Acest fapt se datoreaza numeroaselor bonusuri la care au acces. Concret, pe langa comisionul de baza in valoare de 50%, ele au posibilitatea, oricand, sa isi suplimenteze castigurile in felul urmator:

cu un bonus de 5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada de doua saptamani, inclusiv streaming mobil si apeluri video, ceea ce face obiectivul mai simplu de atins;

un alt bonus de 5% pentru castiguri de peste 15 000 de dolari obtinute intr-o perioada de doua saptamani;

5% bonus pentru o rata de conversie buna, adica pentru vizitatorii care se inscriu pe site venind din camera de chat a modelului;

inca 5% pentru un comportament online perfect;

5% pentru parteneriat pe termen lung.

In plus, dupa ce au acumulat o experienta de minimum 6 luni in cadrul echipei, modelele online pot sa acceseze, direct de la firma si fara intermedierea vreunei banci, credite in conditii deosebit de avantajoase, pentru a-si cumpara o casa, o masina, a face o operatie estetica sau a-si indeplini alte dorinte.

Intr-un studio videochat Bucuresti devine posibila o evolutie rapida, care aduce independenta financiara si posibilitatea de a-ti indeplini toate dorintele!