De unde poți cumpăra un ceas de mână potrivit

În afară de articolele vestimentare care compun o ținută, ai nevoie și de accesorii moderne, care să completeze hainele pe care le porți. Fie că vorbim despre ținutele femeilor sau ale bărbaților, accesoriile ideale sunt gențile, curelele și ceasurile.

Cele mai populare accesorii sunt ceasurile de mână, care au rolul de a evidenția atât ținutele casual și sport, cât și pe cele elegante. Ceasul este o piesă care merită să fie aleasă cu grijă, în special dacă este primul accesoriu de acest tip. Nu știi de unde poți să cumperi ceasuri de calitate și cum poți accesoriza fiecare model, în funcție de brand? Descoperă sugestii utile, în rândul de mai jos!

Online si offline

Dacă ți-ai setat un buget și un model de ceas, ai la dispoziție numeroase locuri din care să-l cumperi. Poți opta pentru magazine fizice, unde ai ocazia să vezi ceasurile și să le probezi, până alegi ceea ce te reprezintă.

Nu ai timp să cauți ceasuri de firmă pentru bărbați? Nu uita de magazinele online specializate și de distribuitorii autorizați. Caută site-uri populare de ceasuri de mână originale și alege dintre zecile de branduri disponibile. Un avantaj al magazinelor online este livrarea rapidă, garanția pentru ceasuri și punctele de fidelitate pe care le primești. Atunci când cumperi un ceas de calitate de pe un site și vrei să te asiguri că este de încredere, verifică dacă există date de contact și posibilitatea de a returna produsul, dacă nu ți se potrivește. Mai mult, ar trebui să existe o persoană specializată care să-ți ofere informații complete despre produsul dorit.

Modele de ceasuri pentru toate gusturile

Orice brand ai prefera, există numeroase modele pentru care poți opta. În zilele noastre, unele dintre cele mai populare ceasuri sunt cele sport, care pun accent pe funcții și mai puțin pe design. Astfel, ceasurile sport trebuie să fie rezistente la șocuri sau zgârieturi și să monitorizeze activitățile fizice. Un ceas sport se potrivește cu același tip de ținută, fie că porți trening sau tricou și colanți.

Nici ceasurile casual nu trebuie să-ți lipsească, pentru că merg la mai multe ținute și nu impun reguli stricte. Astfel, le poți purta cu orice, de la jeanși la rochii midi, potrivite pentru job sau ieșiri în oraș. Pentru o ținută elegantă, optează pentru ceasurile cu linii clare și curea din piele sau metal.

Branduri populare de ceasuri

Dacă te întrebi care sunt cele mai cunoscute branduri de ceasuri din întreaga lume, iată doar câteva dintre cele în care merită să investești:

  • Longines. Brand elvețian de lux care se remarcă prin performanță și bun gust, Longines creează ceasuri rezistente și deosebite. Plus că modelele de baza sunt disponibile și la prețuri mai accesibile.
  • Cel mai apreciat brand de lux din toate timpurile este Rolex, cunoscut mai ales pentru funcționalitate și design unic. Rolex a luat naștere în 1905 și creează ceasuri și în zilele noastre, îmbunătățind permanent modelele.
  • Dacă nu dispui de sume mari de bani dar vrei să cumperi un ceas de lux, îndreaptă-ți atenția către brandul Omega, care creează modele inconfundabile.
  • Deși nu este atât de cunoscut publicului larg, Audemars Piguet este un brand de ceasuri de lux cu piese veritabile și rafinate. Poți opta pentru ceasuri mecanice elegante, cu finisaje unice, pe care să le porți cu ținutele preferate.

Cumpără ceasuri cool și moderne din locuri de încredere și te vei bucura de accesorii impecabile, care să reziste în timp.