Comax anunta un parteneriat strategic cu 5 to go

Pentru dezvoltarea continua a unui model de business de succes este nevoie si de cele mai performante tehnologii. De aceea, parteneriatul dintre Comax si 5 to go poate fi privit precum un pas firesc pentru ambele parti implicate.

5 to go, unul dintre cele mai mari lanțuri de cafenele din Europa de Est, foloseste solutii smart de gestiune, special dezvoltate pentru segmentul de retail de catre liderul de piata israelian Comax. Prin aceasta colaborare, cunoscutul brand, care este un model de afaceri de succes in Romania, arata cat de important este pentru un business sa se alinieze trendurilor si sa implementeze digitalizarea, utilizand cele mai performante solutii de planificare a resurselor: modelul de livrare SaaS pentru ERP.

Lantul de cafenele 5 to go, fondat in 2015 de Radu Savopol si Lucian Badila, s-a evidentiat inca de la lansare prin atentia acordata inovatiei, prin implementarea de solutii eficiente și prin deciziile curajoase, devenind cea mai accesata franciză din segmentul ospitalității din Romania, ce ofera colaboratorilor un sistem complet de business, bine pus la punct.

Comax aduce solutii de ultima generatie pe piata de retail

Comax este o platforma dezvoltata de compania israeliana Native Data Systems, cu experienta de peste 25 de ani in dezvoltare software, care se bucura de increderea celor mai mari retaileri din Israel.

Solutiile Comax au la baza tehnologii avansate de cloud computing si business intelligence, fiind integrate in aplicatii intuitive si usor de utilizat. Simplitatea utilizarii este cheia pe care mizeaza jucatorul israelian, iar solutiile Comax se adreseaza in principal antreprenorilor, care au nevoie de vizibilitate de ansamblu asupra tuturor proceselor legate de gestionarea afacerii pentru o maxima eficienta.

Eficienta, control asupra operatiunilor, colectarea si procesarea informatiilor aferente clientilor si produselor comercializate, analize si rapoarte actualizate, timp economisit si profitabilitate – acestea sunt doar cateva dintre avantajele aduse de solutiile smart ERP si SaaS oferite de Comax.

Comax vine in intampinarea nevoilor retailerilor romani

Toate produsele Comax sunt dezvoltate de catre profesionisti cu vasta experienta in retail, iar compania aduce pe piata din Romania solutii care simplifica procesul de management in afaceri de comert cu amanuntul.

Industria de comert din Romania are nevoie de solutii pentru digitalizare, care ofera avantaje semnificative pentru gestionarea oricarei afaceri, iar cei mai importanti jucatori de pe piata, precum 5 to go, au sesizat aceasta oportunitate si au ales sa implementeze astfel de solutii.

In prezent, compania israeliana pune la dispozitie pe piata din Romania solutia cunoscuta sub numele Bina Smart Business – solutie de software integrat implementata de 5 to go, bazata pe tehnologii Cloud de ultima generatie si adaptata noilor norme metodologice ANAF.

In perioada urmatoare, Bina Smart Business va deveni Comax Smart Retail, ca urmare a unui proces de rebranding la nivel de grup. Astfel, la fel cum se intampla deja in Israel, toate solutiile oferite comerciantilor vor fi reunite sub aceeasi umbrela, care reprezinta exact sectorul caruia se adreseaza Comax, acela de retail.