Depozitul de Bitum Ozun al TotalEnergies Marketing Romania a împlinit de 3000 de zile fără accidente

16 martie 2023 – Ediția 2023 a evenimentului #SafeDriver a marcat împlinirea a 3000 de zile fără accidente înregistrate pe amplasamentul Depozitului de Bitum Ozun al TotalEnergies Marketing Romania. #SafeDriver este un eveniment anual, dedicat partenerilor din transport al TotalEnergies Marketing Romania, care a avut loc în data de 9 martie 2023 chiar în locația Depozitului de Bitum Ozun.

Împlinirea celor 3000 de zile fără accidente înregistrate pe amplasamentul Depozitului de Bitum Ozun al TotalEnergies Marketing Romania a reprezentat principalul subiect dezbătut în cadrul evenimentului #SafeDriver 2023. Astfel, Compania a arătat mulțumirea și aprecierea față de angajații și partenerii care au contribuit prin activitatea lor profesională la atingerea acestei realizări semnificative.

Printre momentele cheie ale evenimentului menționăm discursul lui Thierry Gourault, Vicepreședinte Executiv pentru Europa de Sud – Est a Diviziei de Marketing & Servicii Europa, care a amintit despre importanța siguranței în toate fluxurile operaționale TotalEnergies și discursul Annei Sable, Coordonator HSE Europa pentru TotalEnergies Marketing Services, prin care a subliniat necesitatea de a menține rezultatele de zero accidente la locul de muncă.

Iar în discursul de deschidere, Didier Grimault, Director General TotalEnergies Marketing Romania a transmis mulțumiri și mesaje de încurajare echipei și colaboratorilor care au făcut posibilă atingerea obiectivului de 3000 de zile fără accidente înregistrate la amplasamentul Depozitului de Bitum Ozun.

„Prin îmbunătățirea nu doar a produselor și serviciilor, ci și a sistemului de lucru, ne arătăm angajamentul de a livra proiecte reprezentative pentru piața locală, în timp ce contribuim la dezvoltarea comunității din Ozun prin susținerea culturii și a tradițiilor locale.” a subliniat Didier Grimault, Director General TotalEnergies Marketing Romania în timpul discursului său.

Ediția 2023 a evenimentului #SafeDriver a reunit și personalități marcante ale comunității din Ozun, cum ar fi Consulul Onorific al Republicii Franceze la Brașov, Primarul orașului Ozun, conducerea școlii locale și reprezentați ai Detașamentului de Pompieri Covasna.

Echipa TotalEnergies Marketing Romania este recunoscută pentru amploarea proiectelor de responsabilitate socială și siguranță în care se implică constant. Atingerea unui obiectiv atât de important este rezultatul muncii în echipă, al responsabilității individuale și al culturii organizaționale puternice și sănătoase.