Descoperă cele 5 lucruri esențiale unei gospodării la curte

Specialiștii în imobiliare au observat în ultimii ani o rată foarte mare de conversie în rândul celor care se mută din blocurile de apartamente din oraș în case construite în zone limitrofe ale localităților. Pe lângă situația epidemiologică din ultimii ani un alt factor care a contat foarte mult în alegerile proprietarilor este prețul apartamentelor la bloc. Unii agenți imobiliari susțin că un apartament cu trei camere într-un oraș important ajunge să coste mai mult decât construirea de la zero a unei case la marginea aceluiaș oraș. 

Iată câteva investiții indispensabile unei gospodării la curte

 

  •  Mașină de tuns iarba

 

Probabil vei dori ca în noua ta proprietate să te poți bucura de soare într-o grădină amenajată după gusturile tale. Acest lucru ar fi cam imposibil fără să iei în considerare achiziția unei mașini de tuns iarba. Iarba crește destul de repede iar o dată la două săptâmâni ar trebui să îți faci puțin timp pentru grădina ta.

 

  • Drujbă

 

Chiar dacă pare un lucru opțional este bine să ai la îndemână o drujbă de calitate. Chiar dacă gospodăria ta nu va avea copaci ce trebuiesc tunși regulat, există șanse foarte mari să ai nevoie de o drujbă pentru a creea mobilier funcțional pentru atelierul și grădina ta. Găsești o gamă variată de drujbe pe benzină la un singur click distanță pe atomico.ro.

 

  •   Un grătar

 

Chiar dacă nu ești un adevărat fan al grătarelor în aer liber este important să deții un spațiu special amenajat pentru asta. Poate odată cu această schimbare vei vrea să ai acces și la un stil de viață mai sănătos și să renunți mai ușor la anumite preparate gătite în ulei. În acest caz grătarul este ideal. Nu necesită îngrijire prea multă și îți poate oferi momente plăcute alături de cei dragi!    

 

  • Un sistem de securitate

 

În lume sistemele de securitate sunt folosite în peste 300 de domenii de activitate, dar mai ales în locuințe. În europa 9 din 10 persoane aleg acest tip de protecție pentru apartamentele sau casele pe care le dețin. În România procentul este mult mai mic însă în ultimii ani s-a observat o tendință crescătoare. Poți lua legătura cu o firmă specializată în instalarea unor astfel de sisteme și le poți cere o ofertă personalizată în funcție de camere, suprafață interioară sau exterioară. Poți pleca liniștit în concedii știind că poți vedea, oricând, direct de pe telefon, ce se întâmplă în gospodăria ta.

 

  • O trusă de unelte 

 

Poate o ai deja în apartament, poate deja știi că lucrurile nu sunt făcute să reziste o veșnicie. În cazul în care răspunsul este negativ te sfătuiesc să investești într-o trusă de scule, iar dacă răspunsul este afirmativ te sfătuiesc să o mărești. La curte lucrurile care se pot defecta sunt mult mai multe și este nevoie de o gamă mult mai variată de unelte.

Ține cont de aceste lucruri esențiale atunci când te hotărăști să schimbi apartamentul din oraș cu o casă la curte și tranziția va fi mult mai ușoară!

 

surs foto: pexels.com