Descopera solutii la indemana pentru afacerea ta

Pe 12 Iunie IT Assist te invită să descoperi soluții de colaborare și inteligență artificială pentru creșterea productivității. Vor avea loc demonstrații în direct susținute doi experți de la IT Assist, certificați în tehnologii cloud, Bogdan Dodu împreună cu Mircea Mitu, pe aplicațiile oferite ca răspuns pentru impedimentele de eficiență. Evenimentul va avea loc la sediul filialei Microsoft, în Sala Downtown 1, de la ora 9:00 AM.
După ce în luna Martie am pregătit companiile pentru tranziția la noua directivă europeană privind protecția datelor personale,  IT Assist revine cu un nou eveniment de consiliere, ca un răspuns la îndemână  pentru companiile care vor să-și îmbunătățească performanța cu ajutorul celor mai moderne servicii și tehnologii disponibile.
Demonstrațiile vor merge pe trei paliere tematice și fiecare dintre ele va implica mai multe produse si tehnologii cloud probabil deja utilizate în organizația ta.
1.Boost your Productivity with Smart Meetings 
Mircea Mitu va exemplifica beneficiile unor soluții pentru ședințe la birou sau online, cu prezentări și conținut video de pe sisteme de conferință, centrale telefonice, PC-uri sau telefoane, folosind Polycom, Microsoft Teams, Skype for Business & mobile devices.
2.Automate Internal Business Process
Va fi dezbătut de Bogdan Dodu și va acoperi segmentul de soluții de automatizare în efortul de optimizare a proceselor interne ale companiei. Se vor face demonstrații de utilizare folosind Microsoft Flow, PowerApps & Azure SQL.
3.Employee Self Service
Subiectul pe care cei doi speakeri vor colabora se referă la crearea unui sistem intern de self-service pentru membrii organizației în vederea rezolvării celor mai comune și frecvente situații, precum accesul la procedurile interne, knowledge-base clienți, situații și rapoarte personalizate. Demonstrațiile vor fi efectuate utilizând Azure Bot Service & Cognitive Services.
Ne adresăm tuturor companiilor care sunt pregătite să treacă la următorul nivel și caută metode moderne de eficientizare a proceselor interne. Tu aduci motivația și întrebările, iar IT Assist vine cu expertiza.

Pentru mai multe detalii și înscriere te așteptăm la http://www.itassist.ro/blog/descopera-solutii-la-indemana-pentru-afacerea-ta/
IT Assist a fost înființată în anul 2006 de o echipa de entuziaști ai IT-ului din România. Cu o experiență de peste 10 ani pe piața serviciilor IT și peste 200 de companii în portofoliu, desfășoară o activitate variată  într-o arie extinsă a tehnologiei informației, printre care enumerăm în special servicii Cloud, dar și servicii de securitatea informației, implementare aplicații de business și administrarea infrastructurilor IT. Sunt deținători al “Best Managed Services Provider 2017 – Microsoft Award” și parteneri Microsoft cu 3 competențe Gold și 3 Silver. Sunt, de asemenea, specialiști certificați: Amazon, Cisco, Fortinet, Ruckus, Bitdefender, Intel și altele.