Detergenții profesionali asigură o curățenie ca la carte

Orașele și stațiunile din România sunt din ce în ce mai căutate de vizitatorii străini, numărul acestora crescând semnificativ în fiecare an. Unii turiști caută confort sporit și lux, pe când alții doresc doar un loc cald în care să doarmă înaintea drumețiilor prin munți; ce au în comun? Așteptările privind igiena spațiilor în care vor fi cazați.

Cartea de vizită a unui hotel este în primul rând curățenia; este greu să întreții spații imaculate în zeci de camere, însă nu imposibil – și nu ne referim la suplimentări de personal sau la creșterea exponențială a bugetului alocat curățeniei, ci la investiția în produse și detergenți profesionali, de calitate și concentrație înalte!

Bucătăria hotelului – locul care dă tonul în curățenie

Cu sănătatea publică nu este de joacă și, de aceea, în bucătăria unui hotel trebuie să domine curățenia. Astfel, pe lângă rețetele minunate preparate de către bucătari, totul trebuie să fie la superlativ. Pentru acest segment, există gama de detergenți profesionali Suma, ce cuprinde detergenți profesionali pentru spălarea vaselor, degresanți, detergenți profesionali pentru grătare, pentru diverse tipuri de suprafețe inclusiv din inox și detartranți profesionali. Toate acestea te vor ajuta să păstrezi acest spațiu dinamic imaculat, fără să pui în pericol sănătatea oaspeților.

Pardoseli impecabile cu detergenții profesionali potriviți

Când vorbim de un volum mare de muncă și o suprafață și mai mare de curățat ne ducem cu gândul la soluții eficiente care să-și facă treaba cât mai bine într-un timp scurt. Avantajele detergenților profesionali sunt demne de luat în seamă – pe de-o parte, cele economice sunt greu de ignorat datorită puterii excelente de curățare la dozaje reduse a acestora; pe de alta, sunt ideale și pentru mașini: spumarea redusă facilitează absorbția rapidă a soluției utilizate și folosirea la capacitate a rezervorului de colectare.

Munca de curățare a podelelor nu trebuie făcută de mai multe ori, mai ales când vorbim de resurse de personal și timp limitate, prin urmare este suficientă o singură spălare, realizată cu detergenți profesionali de calitate.

Aer proaspăt în camerele hoteliere

Camerele de hotel au nevoie de un grad dublu de atenție, pe de-o parte igiena, pe de alta grija sporită față de calitatea aerului. Odată imprimată murdăria în tapițerii și covoare, este dificilă curățarea acesteia prin simpla spălare cu detergenți obișnuiți. Detergenții pentru mochete și covoare, comercializate de către IgienaPHS, curăță delicat și eficient în același timp, neutralizând sursele de mirosuri neplăcute și împrospătând aerul din încăpere.

Băi curățate cu soluții profesionale pentru cei mai pretențioși turiști

Locul de dormit trebuie să fie confortabil și impecabil, însă locul în care se vede cel mai repede cât de bine este păstrată curățenia este, fără niciun dubiu, baia. Aceasta trebuie să fie impecabilă, iar utilizarea unor detergenți și detartranți profesionali puternici este esențială. Datorită faptului că acestea sunt, în general, produse concentrate, sunt potrivite și pentru apa dură și pot fi utilizate cu succes în zona toaletelor, a căzilor, a gresiei și faianței, pentru baterii, chiuvete și podele.

Există standarde înalte de curățenie atât în industria hotelieră, cât și în așteptările turiștilor de pretutindeni. Pentru rezultate de excepție va fi nevoie de resurse de calitate ce se încadrează într-un buget prietenos.

Soluția? Detergenți profesionali de 5 stele de la IgienaPHS!