Dolinex aduce infomobilele Termax și Koph în județul Suceava, pentru un viitor mai verde!

În perioada 20-26 septembrie locuitorii din județul Suceava pot face cunoștință cu cele mai performante pompe de căldură Termax și sisteme de încălzire pe peleți Koph prin intermediul infomobilelor de la Dolinex.
La aceste evenimente sunt invitați toți cei care doresc să testeze cele mai noi tehnologii și produse din domeniul instalațiilor, încălzirii și climatizării, inclusiv reprezentanți ai firmelor de instalații, proiectanți, dar și persoane care își doresc să implementeze aceste sisteme în casele lor. Infomobilele vor ajunge în orașele Vatra Dornei (20-21 septembrie), Vicovu de Sus (22-23 septembrie) și Cajvana (25-26 septembrie).

Pompele de căldură Termax reprezintă o soluție eficientă și durabilă pentru cei care doresc să își optimizeze costurile cu încălzirea. În plus, un astfel de sistem este prietenos nu doar cu buzunarul, dar și cu mediul înconjurător. Prin comparație cu sistemele tradiționale de răcire și încălzire, pompele de căldură consumă mai puțină energie electrică pentru a funcționa, deoarece folosesc energia naturală din mediul înconjurător (din aer, sol și din apă), ceea ce înseamnă că sunt mai eficiente energetic. Pompele de căldură produse de compania românească Termax vor putea fi testate de doritori în interiorul infomobilelor Dolinex.

Sistemele de încălzire pe peleți Koph sunt și ele potrivite pentru persoanele care urmăresc să își reducă cheltuielile mari pentru încălzirea locuinței sau spațiului de lucru. Peleții reprezintă un tip de combustibil ecologic, astfel că centralele pe peleți sunt considerate o soluție de încălzire cu impact minim asupra mediului, având emisii reduse de carbon. De asemenea, aceste tipuri de sisteme de încălzire nu au nevoie de o intervenție majoră pentru a fi alimentate, iar majoritatea modelelor includ şi sisteme de autocurăţare. Cei care doresc să își înlocuiască centrala pe gaz cu o centrală pe peleți Koph, brand românesc cu o experiență vastă pe piața locală, sunt așteptați în interiorul infomobilelor Dolinex.

Vizitatorii infomobilelor vor putea asista la diverse aplicații demonstrative de exploatare a sistemelor de căldură și vor avea oportunitatea să testeze soluții tehnologice de ultimă generație.
Persoanele care nu reușesc să ajungă la aceste evenimente dar își doresc să afle mai multe informații despre pompele de căldură Termax și centralele pe peleți Koph pot obține toate detaliile în orice magazin Dolinex din țară. Un avantaj important pentru cumpărători este că aceștia pot opta atât pentru sisteme individuale cât și pentru pachete cu montaj inclus.

Compania Dolinex este prezentă pe piața din România de peste 30 de ani și în prezent propune soluții moderne pentru alimentarea cu apă, alimentarea cu gaz, canalizări, energii alternative, rețele de ACM și încălzire. În cele 9 magazine din țară clienții au la dispoziție o gamă vastă de echipamente termice (centrale pe gaz, cazane pe lemne, cazane pe peleți, cazane pe combustibil mixt, boilere, rezervoare de acumulare) dar și soluții pentru scurgere, canalizare și încălzirea în pardoseală. De asemenea, se pot găsi și diverse accesorii pentru instalațiile termice și sanitare, inclusiv țevi, fitinguri, robineți și radiatoare. Nu în ultimul rând, Dolinex înțelege importanța energiei regenerabile și vine în întâmpinarea clienților cu propuneri de panouri solare, panouri solare fotovoltaice și pompe de caldură.