EPAM Systems își mărește echipa din Romania și angajează specialiști IT talentați în regim de telemuncă

Compania EPAM Systems își mărește echipa din Romania și angajează specialiști IT care pot lucra în regim de telemuncă din orice oraș din România. În prezent caută colegi noi cu specializările Java, QA Automation, Functional Testing, .NET, PHP, Angular, Javascript, React, iOS, Android, Salesforce, Microsoft Dynamics, Python, Kotlin, Ruby, dar nu numai, care să se alăture echipei din România.

 

EPAM Systems este o companie IT de top la nivel global ce pune accentul pe dezvoltarea continuă a competențelor angajaților și atingerea excelenței în inginerie. Echipele globale EPAM sunt distribuite în peste 35 de țări din America de Nord, Europa, Asia și Australia și deservesc o gamă largă de clienți din industrii diverse, cu precădere în domeniile Financiar-Bancar, Medical, Automotive, Software și Hi-Tech, Telecomunicații. EPAM a intrat pe piața din România în martie 2020, chiar la începutul pandemiei și a format o echipă consolidată, care depășește astăzi 250 de angajați.

 

Compania și-a propus să contribuie la crearea unei comunități tech și mai puternice în România prin prezența la evenimentele de profil, precum Go Tech World, Bucharest Tech Week, Dev Talks, Big Data Week si hackathons. În plus, în perioada 8-12 noiembrie, EPAM organizează propriul eveniment Hiring Week, un maraton de angajare pentru Java Developeri, Testeri si Frontend Developeri pentru a da șansa cât mai multor candidați să treacă printr-un proces de recrutare simplificat. În cadrul evenimentului, candidații vor avea oportunitatea de a lua parte la un proces de recrutare rapid și eficient, în care interviul tradițional, organizat pe mai multe zile este înlocuit de un interviu mixt. În funcție de modul în care decurge interviul, candidații pot obține în 48 de ore oferta de angajare, iar cei care o acceptă și se alatură echipei EPAM, vor primi un bonus de până la 8000 RON net, în conformitate cu termenii si condițiile.

 

Pentru a se înscrie la EPAM Hiring Week, din perioada  8-12 Noiembrie, candidații trebuie să se înregistreze la eveniment și să iși programeze interviul aici.

 

EPAM oferă angajaților săi oportunități de dezvoltare încă din prima zi, oferind acces la peste 17.000 de cursuri în platforma internă EPAM, programe de mentorat și o gamă variată de comunități și evenimente la care se pot înscrie. Totodată oferă posibilitatea de a colabora pe proiecte globale interesante din punct de vedere tehnologic.

 

În calitate de lider de piață recunoscut printre agențiile de cercetare independente la nivel mondial, EPAM este una dintre cele patru companii de tehnologie care au aparut în Forbes TOP 25 de companii tech cu cea mai rapidă creștere, în fiecare an încă din 2013 și a fost clasată ca una dintre companiile de servicii IT de top în clasamentul Fortune 100 de companii cu cea mai rapidă creștere în 2019 și 2020.

 

Mai multe detalii despre oportunitățile EPAM găsiți accesând pagina de cariere EPAM.