Sisteme de acoperiș RoofArt, 20 de ani de produse românești la standarde nordice

RoofArt, unul dintre cei mai mari producători specializați în soluții pentru acoperișuri, împlinește 20 de ani de existență. Performanțele obținute în tot acest timp sunt demne de a fi un exemplu de succes, produsele RoofArt fiind apreciate atât la nivel național, cât și internațional, în țări precum Germania, Marea Britanie, Israel, Lituania și multe altele.

Cele mai bune utilaje și materii prime, aduse în România de RoofArt

Încă de când s-a lansat pe piață, scopul RoofArt a fost acela de a aduce calitate superioară prin gama de produse oferită. Astfel, pentru a garanta siguranța, durabilitatea și fiabilitatea soluțiilor pentru acoperișuri, RoofArt utilizează cele mai bune echipamente și materii prime pentru producerea acestora.

Pentru a produce sisteme pluviale sau țiglă metalică, RoofArt utilizează echipamente finlandeze extrem de performante și materie primă suedeză. Însă, calitatea RoofArt nu este dată doar de aceste aspecte de ordin tehnic. Produsele sunt realizate la standarde nordice de către cei mai buni ingineri și proiectanți, iar RoofArt investește constant în dezvoltarea acestora ca specialiști.

Portofoliu de produse unice și inovative

RoofArt este un model eficient de afacere, iar factorii de decizie din această companie de succes au înțeles că, pentru a putea oferi clienților calitate superioară și posibilitatea de a alege soluții durabile pentru case, este nevoie de investiții atât în elemente de ordin tehnic, cât și în oameni.

Această abordare a dus la crearea unui portofoliu de produse unice și inovative, precum țigla metalică Umbrella cu șuruburi ascunse, țiglă metalică cu acoperire de rocă vulcanică autentică, sisteme pluviale din gama Scandic, complet accesorizate, care îmbină funcționalitatea cu aspectul estetic plăcut, tablă cutată cu greutate redusă, care poate fi utilizată în numeroase aplicații industriale sau în gospodărie, dar și tablă fălțuită premium, vopsită printr-o tehnologie ecologică patentată.

Oțelul nordic din care sunt fabricate produsele RoofArt pentru acoperișuri de case și alte tipuri de clădiri este testat în cele mai aprige condiții climaterice de mai bine de 40 de ani. Această materie primă și-a demonstrat rezistența în condiții de vânt puternic, ploaie abundentă, căderi masive de zăpadă, umiditate crescută, furtuni, depuneri de gheață și radiații UV cu nivel ridicat, motiv pentru care caracteristicile tehnice ale produselor RoofArt sunt unice.

Transparența este un alt principiu în care cred specialiștii de la RoofArt, care pun la dispoziția clienților interesați de soluții durabile pentru acoperișuri toate certificările produselor și documentația tehnică aferentă, pe site-ul companiei, roofart.ro.

Dezvoltarea continuă – principalul obiectiv al RoofArt

Povestea RoofArt a marcat de-a lungul timpului mai multe momente importante, precum producerea și vânzarea a peste 8 mii de kilometri de sisteme pluviale – jgheaburi și accesorii conexe – și a mai mult de 7 milioane de metri pătrați de țiglă metalică. Toate acestea asigură, în prezent, confortul și liniștea celor care au ales RoofArt pentru case sau alte tipuri de clădiri.

După un parcurs de 20 de ani pe piață, RoofArt nu plănuiește să stagneze, dimpotrivă. Prin investițiile făcute recent, compania își va extinde portofoliul de produse și va crește și mai mult calitatea serviciilor pe care le oferă clienților.