Ergoliv a utilat noua locație a companiei SmartWare cu 200 de Birouri

Într-un an plic de greutăți, în care tendința omului e să privească doar la lucrurile rele, se mai întâmplă totuși și lucruri frumoase. Mulți antreprenori, în loc să se concentreze pe părțile întunecate, pregătesc cum pot un viitor mai bun, eventual unul în care să menținem o postură mai bună.

Compania Ergoliv a utilat recent noua locație a celor de la Smartware cu 200 de birouri smart ergonomice, pentru a le oferi angajaților o experiență mai bună la muncă. Știți cum se spune, cu cât te doare mai puțin spatele, cu cât ai mai mult timp să te gândești la aplicații faine care să ne ajute pe toți să trecem peste această perioadă grea. Sau cam așa ceva.

Cine sunt Smartware?

Smartware este o companie interesantă, lansată tot la Oradea, în anul 2009, de către Gabriel Ciordaș. Pornind de la o echipă restrânsă de vizionari puțini dar extrem de creativi, proiectul Smartware a crescut, dezvoltând în ultimii 11 ani numeroase aplicații digitale de succes.

În prezent, cei de la Smartware au la activ două proiecte antrenante și inovative pe scena românească: Bannersnack, Flipsnack și SVGator. Flipsnack este o platformă onlină care îi permite utilizatorului să creeze propriile publicații digitale interactive. Pornind de la un banal fișier PDF, platforma îi conferă documentului un aer nou și interactiv, permițându-i utilizatorului să „răsfoiască” paginile, așa cum ar face cu o revistă.

Iar SVGator este o aplicație digitală care îi permite utilizatorului să genereze animații vectoriale într-un mod rapid și ușor, fără a fi nevoiți să scrie nici măcar un rând de cod.

Iar acum, acești oameni faini lucrează mai bine și au o poziție mai bună la calculator, mulțumită celor de la Ergoliv.

Cine sunt Ergoliv?

ErgoLiv, cum spuneam adineauri, este o companie din Oradea, înființată recent, care face furori în rândul companiilor din România cu design-ul lor inovativ de birouri. Ei sunt printre puținii care oferă birouri reglabile pe piața locală, birouri care promit să îți ofere o postură mai corectă, precum și să îmbunătățească circulația sângelui în organism.

Biroul smart de la Ergoliv îți permite să ajustezi poziția de lucru, alternând între statul pe scaun și statul în picioare. În timp, asta contribuie la o postură corectă și te păzește de durerile de spate mai mult decât orice birou office sau program de jogging regulat.

Iar cei de la Ergoliv nu doar că-ți oferă o postură mai bună printr-un birou ajustabil, dar o fac cu mare stil, prin intermediul unui birou modern, controlat în întregime prin Bluetooth și construit dintr-un lemn elegant și comod, chiar și atunci când stai opt ore sau mai mult cu mâinile pe birou.

Cu astfel de birouri smart, Ergoliv a mobilat noul sediu Smartware care să le permită spiritelor creative de la Smartware să lucreze la următoarea aplicație genială în confort maxim.