imobiliare-romania.ro – portalul care reunește experții din domeniul imobiliar și îi aduce mai aproape de dumneavoastră

Fie că intenționați să vindeți, să cumpărați sau să închiriați, case, apartamente, terenuri, spații comerciale sau industriale, profesioniștii reuniți pe imobiliare-romania.ro vin în ajutorul dumneavoastră.

Imobiliare România este noua platformă care, prin intermediul business-urilor afiliate, vă pune la dispoziție cel mai mare număr de proprietăți disponibile pentru achiziție sau închiriere imediată.

Încă din momentul lansării, portalul a inclus peste 21 000 de anunțuri în care erau ofertate terenuri și imobile, de toate tipurile și din diverse categorii, fie că vorbim de case, terenuri, birouri, spatii comerciale sau apartamente de vânzare. Acestea însumând portofoliile celor șapte agenții fondatoare ale portalului imobiliar.

Agențiile fondatoare sunt unele dintre cele mai de succes și vizibile afaceri din acest domeniu la nivel național: REMAX România, Blitz, Eugene Estate, Inter Imobiliare, SVN România, iAdvise, și Imperia Imobiliare.

Portalul de anunțuri imobiliare imobiliare-romania.ro vă pune în legatura cu peste 300 de profesioniști dornici sa vă ajute, din cele mai importante orașe al României, orașe recunoscute drept centre economice și universitare de top. Este vorba despre Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Această inițiativă de promovare a domeniului imobiliar a venit din partea unui grup de antreprenori români, care au o vastă experiență profesională și rezultate vizibile. Aceștia au pus bazele unui portal de anunțuri imobiliare care să propună o bază de date vastă, primând oferirea suportului profesional către clienții care sunt în căutarea casei ideale.

Eforturile promotorilor au fost susținute de Comunitatea Elitelor în imobiliare din România, organizație din care fac parte experții care au pus bazele portalului. C.E.I.R a facilitat demersurile pentru dezvoltarea portalului, valorile comunității fiind colaborarea, educația, implicarea și respectul.

Înființată în anul 2019, C.E.I.R reunește membrii celor mai importante agenții din domeniul real-estate din România, și depune toate eforturile pentru schimba percepția consumatorilor de imobiliare despre această industrie prin educație profesională de calitate, networking și perfecționare continuă a profesioniștilor din domeniu.