Este urgent să-ți renovezi locuința? Nu mai aștepta!

Timpul trece, tehnologia evoluează, tendințele în ceea ce privesc obiectele de mobilier și ideile de amenajare a unui imobil se schimbă și ele. Ți-ai achiziționat de curând o nouă locuință sau pur și simplu, dorești să oferi o nouă înfățișare casei vechi? Atunci, a sosit vremea pentru pentru o schimbare. 

 Ai început proiectul de renovare pentru locuința ta, însă pe parcursul lucrărilor ai constatat cu stupoare că bugetul alocat va fii depășit, iar venitul lunar nu îți este de ajuns pentru a suplini diferența? Nu îți face griji! CreditFix.ro vine în ajutorul tău, oferindu-ți oportunitatea să contractezi un credit urgent, banii fiind obținuți în siguranță și cu rapiditate, în doar câteva ore de la solicitarea și introducerea datelor în sistemul creditorului. 

Iată câteva dintre multele avantaje pe care ți le oferă contractarea unui credit urgent:  

  • Pentru contractarea acestui credit vei avea nevoie doar de câteva documente și anume: cartea de identitate, o poză tip selfie cu cartea de identitate și extrasul bancar din luna precedentă, pe care ai încasat venitul de la locul de muncă. 
  • Procesul de obținere a creditului rapid este unul foarte ușor și intuitiv, totul derulându-se prin intermediul online, începând de la cererea de aprobare, până la acceptarea și virarea sumei împrumutate, fără a mai fii nevoie să te deplasezi până la bancă. 
  • Suma de bani împrumutată o vei obține în contul tău, în doar câteva ore. Nu-i asta definiția rapidității?
  • Dobânda este fixă, iar dacă va fii prima oară când vei contracta un credit urgent, vei beneficia de o dobândă de 0%.

5 sfaturi utile pentru renovarea și amenajarea locuinței   

 Ai obținut suma de care aveai nevoie pentru finalizarea renovării locuinței tale? E momentul să pui in aplicare ideile de amenajare și decorare, fix așa cum îți dorești.  

  1. Înainte de toate, verifică și înlocuiește țevile și scurgerile de apă, instalația termică, sanitară și pe cea electrică. 
  2. Pereții și pardoseala – lasă pereții să se usuce complet între straturile de glet și de lavabilă. Când vine vorba de montarea gresiei și a faianței, nu te zgârci la aplicarea cantității de adeziv – așa te vei bucura mult timp de o lucrare bine executată. Așează plăcile de parchet începând din colțul încăperii și apoi urmează sensul acestora.
  3. Recomandat este să montezi ușile la finalul lucrării, astfel vei evita evenimentele neplăcute, precum frecarea dintre ușă și parchet sau gresie.
  4. Amenajează-ți încăperile cu mobilier de calitate pentru a-l utiliza o perioadă îndelungată. La fel și în cazul aparaturii, utilează-ți locuința cu electronice și electrocasnice calitative. Deseori, nu cantitatea contează, ci calitatea.
  5. La final, decorează-ți casa cu simț estetic. Realizează o armonie între încăperi, obiectele decorative și cromatica aleasă. Oferă un design unic locuinței tale.  

 Te-ai hotărât? Nu mai aștepta prea mult să te muți în noua casă! Renovează, amenajează și decorează-ți locuința după bunul plac, pune-ți ideile în aplicare si bucură-te de ceea ce vei realiza! 

Cu CreditFix.ro te vei bucura de locuința visurilor tale!   

Sursa foto: pexels.com