Euro Tehno aduce în România inovatoarele produse pentru industria de packaging marca Valco Melton

Compania Euro Tehno anunță noul parteneriat pe care îl are cu multinaționala americană Valco Melton, unul dintre liderii mondiali în sisteme/utilaje de dispersie a adezivilor de peste 55 de ani. Prin această colaborare strategică, clienții din România vor avea acces la o gamă variată de echipamente cu adezivi profesionali, considerate, în prezent, produse inovatoare pentru industria de packaging și nu numai.

Multinaționala Valco Melton a fost înființată în anul 1952 sub denumirea de Valco Cincinnati Inc. și s-a adaptat într-un ritm rapid la necesitățile reale ale clienților, asigurându-le cele mai bune soluții. În anul 2008, în urma fuziunii business-urilor Valco, Shure-Glue și Melton, compania s-a prezentat pe piață cu denumirea de Valco Melton.

În prezent, Valco Melton excelează în mai multe domenii de activitate, oferind servicii de packaging, de prelucrare a hârtiei, a profilelor din lemn, PVC și aluminiu, dar și în sectorul auto.

Firma Euro Tehno a devenit reprezentant în Romania al Valcon Melton și pune acum la dispoziția clienților o gamă vastă de echipamente de aplicare cu adezivi Hot Melt. Aceste sisteme moderne vă ajută să creșteți productivitatea prin scăderea timpului de împachetare, să reduceți costurile prin evitarea defectelor de ambalare și pierderea adezivilor. Aceste aplicații inovative asigură control precis, sunt simplu de programat, oferă o poziționare exactă a adezivului și sporesc siguranța. Rezultatul constă într-un proces de producție mai eficient, mai rapid și mai puțin costisitor.

Echipamentele și sistemele de dispersie a adezivilor se pot folosi cu succes în următoarele domenii: bricolaj, tipografie, alimentar, auto, construcții, industria textilă, industria electronică, transport, etc.

Aplicațiile cu Hot Melt se vor dovedi extrem de utile în operațiunile de paletizare, de lipire a ambalajelor și a etichetelor de pe sticlele din plastic şi de pe cutiile metalice. Adezivii sunt ușor de distribuit pe o varietate de suprafețe – plastic, aluminiu, cauciuc, sticlă, hârtie, plăci ceramice, lemn.

Despre Euro Tehno

Compania Euro Tehno, aflată de 5 ani pe piață, este importator unic în România și în Republica Moldova al utilajelor și sistemelor speciale de ambalat SACMI PACKAGING SPA, al araceților și al adezivilor marca GIANCOL SPA și acum al sistemelor de aplicat adezivi Hot Melt marca Valco Melton. Obiectivul companiei este să ajute clientul să aibă acces la tehnologii moderne, să se diferențieze pe piață și să fie în pas cu cerințele actuale și cele viitoare.

Pentru mai multe detalii despre parteneriate, servicii și produse, vizitați pagina https://www.euro-tehno.ro sau contactați-ne la numărul de telefon – 0747680837 – pentru o ofertă personalizată.