Eximia Med metoda ce combate una dintre cele mai comune boli la nivel mondial fara tratament medicamentos

Eximia Med 7.0 poate ajuta in lupta cu cea de-a 8-a boala comuna de pe mapamond: acneea.

Cand vine vorba despre acnee, consultul dermatologic de specialitate este vital, dar ceea ce trebuie stiut este ca poti beneficia de aparate medicale de inalta tehnologie, precum Eximia Med 7.0 si in saloane de specialitate.

S-a dovedit ca acneea – dincolo de factorii estetici – are un impact psihologic deosebit, cu raportari privind un risc crescut de anxietate, cu deficit de atentie, risc crescut de insomnie si depresie.

Studiile arata ca varsta medie a persoanelor ce au nevoie de tratament este de 24 de ani, dar 10% dintre pacientii ce sufera de acnee sunt persoane intre 35 şi 44 de ani. Desi devine mai putin comuna in perioada adulta decat in adolescenta, aproximativ jumatate dintre oamenii intre 20 si 30 de ani continua sa aiba acnee, iar aproximativ 4% au dificultati in tratarea acestei afectiuni si dupa varsta de 40 de ani.

Cand vine vorba despre prevenirea si tratamentul acneei, exista mai multe obtiuni: inclusiv schimbari ale stilului de viata, proceduri si medicamente.

Ceea ce ofera Eximia Med 7.0 este o solutie certificata medical, ce foloseste un concept tehnologic unic inclusiv pentru simptome acneice.

Printre altele, simptomalogia acneei reprezinta consecinta mai multor factori: calitatea alterata a lipidelor sebumului, proliferarea acneei in folicul si hiperkeratinizarea foliculara, productia crescuta de sebum. Lipidele neutre si polare produse de glandele sebacee joaca roluri multiple in transferul de material genetic intre bacterii – prin intermediul organismelor microscopice ce distrug bacteriile – si sunt implicate in caile biologice.

In cazul unor evenimente precum inflamatia inframandibulara, ruptura foliculului, formarea abcesului peripolicular specialistii recomanda tehnologia Eximia – mai exact tehnica E.M.P.V.

Tehnica E.M.P.V reprezinta o varianta de tratament pentru acnee; mai exact este un masaj cu vid ce determina modificari structurale ce duc la ameliorarea simptomelor acneei, in vederea repararii plagii suferite.

Un alt serviciu de care poti beneficia in cadrul salonul Danielle Royale este tehnologia LPG Alliance – cea mai noua si mai avansata – 100% naturala, non-invaziva si non-agresiva – tehnologie de stimulare a pielii.

Rezultat al stiintei in domeniul frumusetii si al sanatatii – conceptul Eximia ofera solutii tehnologice inovatoare in medicina estetica, pentru ca tu sa beneficiezi in conditii de maxima siguranta de regenerare dermica neinvaziva naturala. Fiind un aparat din divizia medicala, Eximia Med 7.0 garanteaza un tratament sigur, cu rezultate vizibile si de durata; dar este important de retinut ca aceste efecte se obtin doar impreuna cu o alimentatie echilibrata si o hidratare optima.

CategoriiFără categorie