Expert Software, companie românească specializată în realizarea de sisteme și aplicații custom pentru afaceri, caută programatori PHP

Un raport realizat de Emerging Europe clasează România pe locul 5 în topul competitivității în domeniul IT din 2021. Raportul The Future of IT a analizat 23 de țări din Europa Centrală și de Est și arată că dezvoltarea sectorului IT din punctul de vedere al valorii adăugate și al exporturilor înregistrează cele mai mari niveluri în Polonia, care este urmată în acest top de Estonia, Cehia, Ungaria și România.

Faptul că domeniul IT este în continuă dezvoltare în România e demonstrat și de evoluția companiilor românești din domeniul IT & C. Una dintre ele este Expert Software, specializată in dezvoltarea aplicațiilor bussines web based și care oferă consultanță, programe informatice și soluții IT complete. Expert Software creează software adaptat nevoilor clienților și dezvoltă în același timp aplicații business oferite drept software as service. Peste 3500 de companii din țară și din străinătate folosesc platformele Expert Software pentru a transfera în siguranță date și documente.

În prezent, compania Expert Software își mărește echipa de programatori PHP, care să se alăture proiectelor de digitalizare precum Electronic Procurement System, Contract Management and Billing, Advanced Reporting și alte servicii furnizate de platforma de comunicare electronică Expert Supplier. Află mai departe mai multe informații despre compania românească de IT & C și descoperă care sunt beneficiile de care vei avea parte ca programator PHP în cadrul Expert Software!

Sisteme complexe și soluții costum pentru companii românești și străine

Platformele Expert Software joacă un rol important în experiența client/angajat și optimizarea proceselor, oferind soluții digitale care îmbunătățesc productivitatea, mobilitatea și securitatea. Una dintre acestea este Expert Supplier, o nouă generație de platforme modulare, menită a facilita procesul de digitalizare. Platforma pune la dispoziție comunicarea securizată de date B2B și este o soluție pentru:
· Automatizarea transferului de documente între partenerii comerciali
  • Arhivare electronică – funcția poate fi folosită inclusiv de partenerii comerciali sau de un auditor extern, cu drept de acces securizat
  • Distribuție sigură de date – prin Expert Supplier, informațiile sunt distribuite în siguranță, cu un audit complet al datelor bazat pe drepturi de acces.
  • Interconectarea companiilor cu sistemul RO E-Transport și RO E-Factura.

Platforma Expert Supllier este folosită de companii precum Hornbach, Profi, Coca Cola, Heineken, Pepsi, Angelli, Prodal 94, Stockday, BDG Group, Scandia Food, Kamis, Danone sau Dr. Oetker. Expert Software lucrează cu numeroase lanțuri de retail, din domeniile farma și auto, pentru care creează sisteme complexe. De exemplu, Auchan Romania Reporting System, platforma ce extrage date din majoritatea sistemelor clientului pentru a oferi rapoarte operaționale către întreaga companie.

Oportunitate de job la Expert Software

Compania româneasca Expert Software angajează programatori PHP de nivel mediu sau seniori, care se vor alătura echipelor ce se ocupă de proiecte de digitalizare precum Electronic Procurement System, Contract Management and Billing, Advanced Reporting și alte servicii furnizate de platforma de comunicare electronică Expert Supplier. Ei trebuie să cunoască limbajul de programare PHP – nivel mediu/senior (lucrul cu Symfony constituie un avantaj) și să aibă cunoștințe de baze de date – nivel mediu/senior (MySQL, Oracle).

Iată care sunt avantajele lucrului în cadrul Expert Software:

– oportunitatea de a lucra cu tehnologii de ultima oră, precum Symfony 4, Angular 12, Oracle, Mysql 8 etc.

– lucrul cu produse și soluții complexe

– șansa de a lucra cu clienți de talie mondială și a acumula cunoștințe de business ce stau la baza aplicațiilor.

Descoperă și beneficiile:

  • salariu competitiv
  • card de sănătate cu abonament “Extra” la Sanador;
  • team building-uri, petrecere de Crăciun;
  • sală de gaming;
  • fructe, cafea și apă;
  • birou modern lângă metrou (Splaiul Independenței nr. 319C, Trust Center, etaj 1 – lângă stația Petrache Poenaru);
  • lucru parțial remote, cu posibilitatea de a alege din mai multe variante, până la o zi la birou la două săptămâni.
CategoriiFără categorie