Exprima-ti sentimentele cu ajutorul unui cadou personalizat!

Nu toti oamenii se afla la un nivel asemanator din punct de vedere al inteligentei emotionale, motiv pentru care unora o sa le fie mai greu sa-si exprime sentimentele decat altora. De aceea, in loc sa se foloseasca de cuvinte pentru a-si transmite ideile, o vor face prin gesturi. Chiar si un simplu cadou poate fi o dovada a afectiunii pe care o persoana o are fata de alta.

Cadourile personalizate reprezinta cea mai eficienta metoda prin care oamenii pot exprima ceea ce gandesc. Poate ca le este greu sa comunice anumite lucruri, dar cu ajutorul unor cani cu mesaj, cei apropiati isi vor da seama cat de mult sunt apreciati si nu o sa fie nevoie de cuvinte.

Ce trebuie sa faci pentru a alege mesajul perfect?

Mesajul perfect depinde de mai multi factori, de la relatia pe care persoana respectiva o are cu cea care va primi cadoul, la motivul pentru care s-a decis sa faca acest gest. Un exemplu clar in acest sens poate sa fie celebrarea zilei de nume, sau o aniversare a timpului petrecut impreuna.

Nu exista o regula in privinta tonului mesajului, intrucat acest aspect depinde de preferinte; textul poate sa fie scurt si la obiect, precum un simplu “te iubesc”, sau un paragraf care sa cuprinda mai multe idei. Pentru unele persoane, o gluma se va potrivi mult mai bine personalitatii lor, iar pentru altele, o imagine o sa valoreze cat o mie de cuvinte.

Cel mai probabil, cana o sa fie folosita de fiecare data cand persoana respectiva isi va bea cafeaua de dimineata, asa ca mesajul trebuie sa fie unul pe care sa-si doreasca sa il vada in fiecare zi. De aceea, daca textul nu este suficient, oamenii pot opta si pentru o imagine potrivita. Fotografia poate sa fie cu o persoana sau cu un loc care ofera inspiratie.

Cum vei putea oferi un astfel de cadou?

Exista varianta clasica, prin care sunt oferite toate cadourile: frumos impachetate, asezate pe masa sau in camera persoanei careia ii sunt destinate. O alta strategie care poate fi pusa in aplicare este asezarea canii pe masa, ca mai apoi sa se toarne cafea sau ceai in ea. Nu doar ca sarbatoritul va avea ocazia sa admire designul cadoului, dar se va putea bucura in acelasi timp si de o cafea fierbinte la micul dejun.

Ceasca de cafea personalizata “It’s coffee time” cu siguranta va avea succes: textul este scurt, la obiect si simpatic. Pe o parte se afla un desen cu un ceas, iar pe cealalta numele sarbatoritului, care va fi personalizat dupa caz. Celor care par sa se piarda mereu cand trebuie sa ajunga undeva li se va potrivi, in schimb, modelul cu nume si compas, fabricat din otel alb emilat.

In final, chiar daca cea mai directa metoda prin care o persoana ii poate arata alteia ca tine la ea este prin intermediul cuvintelor, un cadou personalizat va putea sa transmita acelasi mesaj, intr-un mod creativ.

CategoriiFără categorie