Vezi cum poți avea un păr bogat și atrăgător cu ajutorul extensiilor din păr natural oferite de Asha Hair!

Acum te poți bucura de calitățile celui mai căutat tip de păr natural din lume! Acesta provine de la donatoare unice din Kazahstan și prezintă o combinație ideală între rezistență și strălucire. Părul provenit de la donatoare este montat manual de către peruchieri profesioniști pentru a da naștere unor extensii naturale de cea mai bună calitate.

Asha Hair este primul importator în România de extensii din păr natural virgin de origine kazahă și îți oferă o gamă variată de extensii naturale de calitate!

Bucură-te de beneficiile celor mai apreciate extensii naturale!

 

Asha Hair îți pune la dispoziție o colecție variată de extensii din păr 100% natural. Aceste extensii provin de la donatoare unice din Kazahstan care au o dietă bogată în vitamine și minerale. Acest lucru garantează suplețea, strălucirea și rezistența firului de păr. Pentru a atesta originea unică a extensiilor, fiecare produs prezintă certificat de autenticitate. De asemenea, extensiile sunt supuse mai multor teste de calitate și de igienă.

Modelele de extensii naturale sunt oferite în mai multe sisteme de prindere: extensii cu cheratină, micro-ring, tape on sau extensii cusute. Extensiile sunt prelucrate manual, de către peruchieri cu experiență și pot fi montate în saloanele partenere Asha Hair. Calitățile unice ale modelelor de extensii se datorează faptului că șuvițele sunt recoltate în mod profesionist și păstrează cuticula protectoare. Există numeroase avantaje în alegerea extensiilor de păr natural. Acestea sunt:

  • Rezistență la spălare, vopsire, coafare
  • Evitarea alergiilor și a degradării părului
  • Se potrivesc excelent oricărui păr european, grație texturii maleabile
  • Au o durată mai lungă de viață
  • Conferă un aspect natural și voluminos părului

Alege să ai un look memorabil cu ajutorul unor extensii premium din păr natural!

 

Asha Hair îți pune la dispoziție o ofertă variată de extensii din păr natural de calitate premium. Poți alege modele de nuanțe și lungimi diferite. Intră pe https://ashahair.ro/ și vizualizează oferta de produse. Pe lângă avantajele oferite de aceste extensii beneficiezi și de alte servicii precum:

  • Consultanță pentru a alege cel mai potrivit model pentru tine
  • Montare profesională
  • Prelucrarea extensiilor în orice sistem de prindere
  • Accesorii incluse pentru montarea extensiilor
  • Demontare extensii

Extensiile din păr natural oferite de Asha Hair păstrează aspectul autentic și natural deoarece începând cu recoltarea și trecând prin procesul de asamblare, asupra lor nu se efectuează niciun tratament chimic și nu prezintă adaos de silicon. Ai garanția că proprietățile naturale unice ale șuvițelor de păr sunt păstrate. Alege modelul preferat de extensii din păr natural dintr-o ofertă variată și bucură-te de un look atrăgător!