Farmacia PHARMAPLUS este autorizată să vândă online medicamente care se eliberează fără rețetă

Lanțul farmaceutic Pharmaplus a obținut autorizație de funcționare din partea Ministerului Sănătății pentru farmacia online din portofoliu. Noua platformă are
aprobare oficială pentru comercializarea online și livrarea către client a produselor de tip OTC (Over-The-Counter), adică medicamente eliberate fără rețetă. Produsele de tip Over-The-Counter au anexată o documentație în conformitate cu legislația în vigoare: prospect, rezumat caracteristici produs.

Din farmacia online pharmaplus-online.ro se pot cumpăra medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare, produse naturiste, dermatocosmetice, produse din categoria „mama și copilul”, produse de îngrijire personală, pentru îmbunătățirea vieții de cuplu, dar și tehnică și aparatură medicală, toate cu livrare rapidă oriunde în România. Totodată, e-shop-ul mai pune la dispoziție informații despre afecțiuni și recomandări de produse.

Prin lansarea farmaciei online, Pharmaplus s-a adaptat noilor nevoi de cumpărare ale românilor, modificate major în contextul pandemic. Astfel clienții au acces la produsele necesare fără să mai fie nevoie să se deplaseze la un punct farmaceutic și să stea la coadă, în aglomerație. În doar 24-48 de ore din momentul confirmării, produsele achiziționate sunt livrate direct acasă.

Comenzile online se plasează ușor, plata se poate face atât cu cardul online, cât și ramburs, la sosirea curierului, iar livrarea este posibilă oriunde în România. Transportul este gratuit la comenzile de peste 239 Ron.

Despre farmacia Pharmaplus

Prima farmacie Pharmaplus a fost deschisă în anul 2002 în Fălticeni, județul Suceava. În prezent, există un lanț farmaceutic format din cinci puncte de lucru fizice (prezente în Fălticeni, Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Mălini) și o farmacie online, care reprezintă o etapă de consolidare a brandului.

De-a lungul anilor am fost alături de pacienții noștri prin devotament, informare, consiliere potrivită și individualizată, precum și prin promoțiile speciale pe care le-am oferit.

Echipa Pharmaplus este alcătuită din persoane integre, profesioniste, entuziaste și dornice să își depășească performanțele.