FIRE DECO aduna prietenii in jurul focului, promovand conceptul de fire pit in Romania

FIRE DECO isi propune sa adune prietenii impreuna, prin piese de tip fire pit si accesorii ce se integreaza organic in decorul contemporan al oricarei gradini, terase sau petreceri private/evenimente outdoor.

Modelele sunt atent mestesugite, menite sa ofere placerea povestilor din jurul focului, aducand emotie, relaxare, inspiratie sau distractie, in functie de dorinta fiecaruia.

Materialele sunt de cea mai buna calitate, gandite sa confere durabilitate in timp, acestea beneficiind si de garantie.

Un fire pit  (vas pentru foc, vatra de foc, focar) este un obiect in care se face focul, cu scop contemplativ, relaxant, de a incalzi si intretine atmosfera pentru cei ce se aseaza in jurul lui. Focul este un element ancestral ce fascineaza si induce o stare de bine, daca este calm si controlat.

Cum sa fabrici o emotie?

Aduna-ti prietenii in jurul focului. Fara „media” doar „social”, fara telefoane, doar conversatii „smart”. Cand ai trait ultima oara aceasta experienta?

Beneficiile sale sunt multiple, iar modelele de pe firedeco.ro sunt portabile, cu design deosebit, usor de amplasat in orice spatiu outdoor, fiind nu doar un accesoriu de gradina ci chiar un element distinctiv de design exterior.

Pe scurt, un fire pit de la FIRE DECO iti poate fi de folos astfel:

  • Relaxare– te poti relaxa dupa o zi agitata, poti citi o carte in tihna, iti poti aseza gandurile.
  • Party si amuzament– va deveni centrul petrecerilor tale in aer liber, cele mai tari povesti si glume se spun in jurul focului. Poti crea astfel momente memorabile.
  • Prelungire sezon outdoor– vei petrece mai mult de timp de calitate, afara, cu cei dragi.
  • Gatit– daca il accesorizezi cu un gratar de la FIRE DECO, fire pit-ul tau devine spatiu pentru gatit si exersat calitatile de master chef
  • Mobilitate– il poti muta in orice loc din curte, in functie de spatiu, eveniment, dispozitie.
  • Siguranta si curatenie
  • Decor exterior – chiar si atunci cand nu il folosesti, un astfel de fire pit se integreaza bine in peisagistica gradinii tale, umplut cu lemne (sau cu o jardiniera cu flori).

Detalii despre beneficii si motivele pentru care merita sa ai unul, pe blogul firedeco.ro

FIRE DECO  te invita sa gusti din emotia fabricata de un foc ce arde calm, intr-un fire pit modern, la tine in gradina, pe terasa, la picnic sau petreceri in aer liber, cu cine iti este drag.