Ford Trucks livrează 14 autogunoiere compactoare către Financiar Urban

Ford Trucks se impune pe piața vehiculelor comerciale specializate cu o gamă de vehicule robuste, simple, perfect adaptate pentru nevoile operatorilor din domeniul salubrității din România.

În seria noilor utilizatori de vehicule specializate Ford Trucks se înscrie și Financiar Urban, companie care în Aprilie 2018, după o atentă analiză a ofertelor disponibile pe piață optează pentru achiziția unei Autogunoiere Compactoare de 15 m3 montată pe șasiu Ford Trucks 1833DC. După două luni de utilizare, produsul convinge prin calitatea oferită și Financiar Urban achizitionează în luna Iulie 2018 înca 13 vehicule comerciale Ford Trucks Autogunoiere Compactoare montate pe șasiu Ford Trucks 1833DC.

“Gama completă de vehicule specializate Ford Trucks se impune pe piața românească, plasându-ne printre primele branduri după doar un an de activitate. Apreciem colaborarea cu partenerii noștri – Financiar Urban și vom fi în continuare alături de clienți cu un proces continuu de optimizare a produselor și serviciilor Ford Trucks.” declară Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

“În cadrul colaborării cu Cefin Trucks am apreciat în mod special corectitudinea și promptitudinea serviciilor oferite. De asemenea, în urma evaluării calității demonstrate de autogunoiera Ford Trucks în primele luni de utilizare și luând în considerare calitatea serviciilor am decis să comandăm înca 13 autogunoiere compactoare Ford Trucks.” declară domnul Geroge Rizea, Administrator Financiar Urban.

Principalele caracteristici care au impus aceasta serie de vehicule sunt: Motorul Ecotorq de 9l, Euro 6, 330 CP, șasiul robust, lanțul cinematic cu raport mic, consumul redus de carburant și cuplu motor mare. Aceste caracteristici, alături de suprastructurile compactoarelor simple și fiabile transformă aceste vehicule comerciale într-o soluție perfect adaptată pentru misiuni urbane și interurbane.

Vehiculele comerciale Ford Trucks au fost livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Această soluție profesională de monitorizare permite managementului companiei să aiba la îndemâna toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficiență stil condus) și funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent de informații.

Soluția financiară de care a beneficiat compania Financiar Urban în cadrul acestei tranzacții a fost pusă la dispoziție prin parteneriatul Ford Trucks – Motoractive IFN S.A.

Despre Ford Trucks:

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane grele, din lume. Produc o gamă largă de vehicule, care include noul cap tractor Ford 1848T, camioane de construcții și vehicule speciale, cu greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor utilitare Ford, stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford.