Ghid online pentru alegerea unui sistem optim de incalzire

Alegerea unui sistem potrivit de incalzire reprezinta o decizie importanta in proiectarea si constructia unei case sau a unui apartament. Sistemul de incalzire trebuie sa fie durabil, sa implice costuri cat mai reduse de incalzire si, totodata, sa ofere cel mai bun confort termic.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, specialistii PURMO au realizat o serie de tutoriale video prin care ofera raspunsuri utile la cele mai des intalnite intrebari cu privire la selectarea unui sistem optim de incalzire.

  • Cum sa alegi radiatorul cel mai potrivit pentru instalatia din locuinta ta?
  • Cum sa alegi puterea termica a radiatorului din baie?
  • De ce este necesar si un radiator intr-o baie cu sistem de incalzire prin pardoseala?
  • Cum sa incalzim incaperile cu ferestre mari?
  • Ce tip de finisaj al pardoselii este indicat pentru un sistem de incalzire prin pardoseala?
  • Este incalzirea prin pardoseala suficienta pentru confortul termic dintr-o casa?
  • Folosirea sistemelor de incalzire prin pardoseala este mai ieftina decat cea prin radiatoare traditionale?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care specialistii PURMO ofera raspunsuri insotite de animatii elocvente.

Tutorialele video reprezinta un adevarat ghid online, util atat instalatorilor si proiectantilor din domeniu, cat si consumatorilor finali, si sunt disponibile pe pagina de web oficiala a marcii:

Tutoriale video cu raspunsuri utile de la specialistii PURMO

PURMO este marca a companiei Rettig ICC, cel mai mare producator de radiatoare panou din otel din lume. Rettig ICC are 23 de fabrici in Europa si exporta produse in 50 de tari din intreaga lume. Pozitia puternica si stabila pe piata a Rettig ICC este rezultatul investitiilor continue ale companiei in calitate si inovatie.

PURMO implineste 15 ani de prezenta pe piata din Romania, oferind solutii optime pentru confortul termic in orice interior, avand o oferta diversificata de produse si sisteme de incalzire, inclusiv radiatoare decorative, radiatoare pentru baie, convectori cu montaj in pardoseala sau sisteme de incalzire prin pardoseala.