Ghiozdanul de tip troler pentru copii – Care sunt avantajele sale?

Alegerea unui ghiozdan potrivit pentru copilul tău poate fi o provocare, deoarece trebuie să găsești un echilibru optim între design și confort. Variantele de tip troller capătă din ce în ce mai mult teren, fiind mai apreciate decât modelele clasice, cu barete. Dacă vrei să achiziționezi un astfel de ghiozdan, dar nu știi ce să faci, cu siguranță te va ajuta să iei în calcul câteva beneficii pe care ți le poate oferi acest model, comparativ cu cel standard, care se poartă în spate. 

În acest articol, vei afla 3 avantaje esențiale pe care le are ghiozdanul de tip troler pentru copii!

 

  • Ușor de transportat

 

Ghiozdanul troler este mult mai ușor de transportat datorită roților sale. Acestea sunt rezistente și solide, fiind potrivite pentru orice fel de teren. Astfel, copilul îl poate trage sau împinge, în funcție de designul modelului ales. De asemenea, acesta este prevăzut cu un mâner confortabil, cu ajutorul căruia cel mic poate deplasa trolerul, în direcția dorită. Vei găsi astfel de ghiozdane în gama online pusă la dispoziție de către Altex.ro. Studiază cu atenție toate posibilitățile, cercetează caracteristicile fiecărui model în parte, dar și ofertele atractive de care poți beneficia, și, bineînțeles, nu uita să iei în calcul raportul calitate-preț! Cu siguranță vei alege un ghiozdan ideal, care să fie pe placul prichindelului tău! 

 

  • Nu afectează postura

 

Ghiozdanele clasice, cu bretele, pot afecta postura corporală, mai ales atunci când sunt prea încărcate cu rechizite, cărți și caiete necesare pentru școală. În general, este recomandat ca rucsacul să aibă 10% din greutatea totală a copilului, însă, de multe ori, această limită este depășită, deoarece cerințele profesorilor nu țin cont de acest aspect. De aceea, elevul ajunge să care prea multe kilograme în spate, iar acest lucru poate dăuna în timp, influențând, în mod negativ, sănătatea coloanei vertebrale. Ghiozdanul troler este util pentru cei care vor să evite astfel de afecțiuni și, de aceea, poate fi opțiunea perfectă pentru copilul tău! 

 

  • Multifuncțional

 

Deși ghiozdanul troler se caracterizează prin roțile cu care este dotat, este bine de știut că acesta este multifuncțional, fiind dotat și cu barete. Astfel, el poate fi purtat și în spate dacă este nevoie, fără a fi dificil de transportat. Bretelele sunt rezistente și sunt prevăzute cu burete, pentru a fi confortabile și pentru a nu-l incomoda pe cel mic. Așadar, în funcție de moment, elevul poate alterna aceste posibilități, alegând să folosească roțile sau baretele. 

În concluzie, sunt mulți factori pe care merită să-i iei în considerare atunci când compari un ghiozdan clasic cu unul de tip troler. Pentru copii, sunt recomandate modelele care sunt ușor de transportat și care nu pun presiune pe diferite segmente ale corpului. Prin urmare, ghiozdanul troler are numeroase avantaje de care trebuie să ții cont dacă vrei să protejezi articulațiile și oasele celui mic. Bineînțeles, nu uita să alegi un imprimeu cu adevărat deosebit, atractiv și original, care să fie pe placul prichindelului tău! 

Sursă foto: pixabay.com