Griffin Media, publicitate digitală outdoor în centrele comerciale din România

Cunoscuta companie de servicii de publicitate digitală outdoor (DOOH) vine în ajutorul afacerii dumneavoastră prin promovarea produselor și serviciilor oferite, în zone cu trafic pietonal ridicat, direcționându-vă campania publicitară la nivel local.

Domeniul DOOH este relativ nou în România și face parte din cele mai noi tendințe din industria de publicitate outdoor. Derivă din domeniul OOH care se referă la publicitatea stradala tradițională tip poster, în aer liber, în care publicul vizualizează campanii publicitare de pe panouri amplasate în diferite spații publice și comerciale. Noutatea pe care o aduce publicitatea digitală outdoor este că folosește ecrane digitale pentru a furniza conținut dinamic sau static, într-un mod atrăgător și interactiv.

Compania Griffin Media este un start-up înființat la sfarsitul lui 2021 și este deja prezentă în mai multe orașe din România, investind cu prioritate în panouri publicitare digitale amplasate în centre comerciale alăturate Lidl și Kaufland. Pe lângă locația excelentă, punctele forte ale companiei sunt calitatea serviciilor oferite, costul redus și faptul că este un business verde, prietenos cu mediul.

Serviciile oferite de Griffin Media răspund tuturor așteptărilor și buzunarelor. Griffin Media deține experiența și echipamentele necesare pentru a asigura vizibilitate și audiență dinamică, aflată în permanentă mișcare, maximizând șansele transformării publicului în consumator final.

Panourile publicitare sunt dotate cu ecrane LCD cu expunere pe ambele fețe, cu rezoluție 1080×1920 operaționale 7/7 zile, pe perioada funcționării centrului comercial. Acestea sunt amplasate strategic pe aleile pietonale ale marilor centre comerciale, în apropierea accesului in supermarketurile Lidl si Kaufland, pentru a capta atenția clienților pe durata cumpărăturilor. Numărul estimat de vizualizări este între 140.000 – 300.000 persoane/lună în funcție de locație, iar numărul minim de difuzări ale campaniilor pe panourile Griffin Media este de 7800 ori/panou/lună.

,,Suntem o firmă nouă pe piața de publicitate DOOH din România, care aduce un produs original în cele mai performante centre comerciale din țară, cu food anchor Lidl și Kaufland. Urmărim creșterea portofoliului, iar principala noastră preocupare este asigurarea calității serviciilor oferite. Clienții noștri sunt retaileri internaționali prezenți în centrele comerciale, businessuri locale cât și firme producătoare aflate în căutare de personal pentru angajare. Atu-urile care ne recomandă sunt încrederea pe care o oferă canalul de comunicare DOOH și locațiile ultracentrale ale centrelor comerciale unde suntem prezenți, care oferă o vizibilitate sporită și un trafic pietonal ridicat.” – Daniel Stanciu, General Manager Griffin Media.

Dacă vă gândiți să apelați la serviciile oferite de Griffin Media, trebuie să știți că pe toată perioada lunii mai compania oferă un discount de 20%.

Construiește viitorul afacerii tale prin promovarea produselor și a serviciilor oferite și consolidează-ți brandul la nivel local prin intermediul Griffin Media!