Husqvarna Vitpilen: un lineup de motociclete naked capabile să ofere cea mai bună performanță la pilotarea prin oraș

Seria de motociclete Husqvarna Vitpilen se remarcă pe segmentul naked bike prin performanța deosebită și un look autentic, ce îmbină designul tradițional cu cel modern. Lineup-ul este compus din trei modele: Vitpilen 401, 250 și 701.

În magazinul Motoclass te așteaptă cele mai noi modele Husqvarna Motorcycles, alături de o gamă diversificată de echipamente moto de protecție și accesorii! Husqvarna Vitpilen 401 este un erou în categoria sub 500 cmc. Calitatea componentelor, greutatea redusă și poziția de condus captivantă garantează că vei zâmbi mereu în șaua sa. Reacționează la cel mai mic răspuns și se mișcă la cea mai ușoară atingere. Pe scurt, este un model care rezonează atât cu riderii noi, cât și cu cei experimentați.

Această motocicletă este alimentată de un motor 373 cc, compact, cu un singur cilindru și care vine cuplat la o cutie cu 6 viteze. Injecția electronică este operată prin sistemul ride-by-wire avansat și livrează putere controlată, rafinată. Motorul lui Vitpilen 401 poate produce până la 44 cai putere. Accesibil unei largi tipologii de piloți, modelul Husqvarna de față beneficiază de o construcție de greutate ușoară, care îi va entuziasma pe riderii cu experiență. Pachetul standard include un cadru trellis de înaltă rezistență, suspensie WP și frâne hidraulice ByBre. În completarea acestor dotări vin exteriorul bazat pe îmbinarea clasicului cu modernul, jantele 17 inch cu spițe anodizate și clema triplă.

Vitpilen 250 se remarcă prin echiparea cu un motor pe injecție, răcit cu lichid, 1 cilindru, 4 timpi, 250 cc capabil să dezvolte 31 cai putere. Dotarea standard include pornire electrică alimentată de o baterie 12V/8Ah. Cadrul trellis din oțel construit cu caracteristici specifice de flexiune lucrează în armonie cu suspensia WP pentru a livra o pilotare confortabilă în oraș, în timp ce sistemul Bosch ABS și frânele hidraulice ByBre la cele mai ridicate standarde de fabricație permit siguranță în condiții de frânare variate.

Vitpilen 701 este cel mai puternic model al seriei. Această motocicletă naked se evidențiază prin estetica spartană, motorul monocilindru puternic, șasiul de greutate redusă și stilul de riding mai sportiv. Împreună, aceste atribute creează o experiență de pilotare extraordinară. La capitolul motorizare, Husqvarna Vitpilen 701 se afirmă prin motorul modern 692.7 cc incredibil de compact, răcit cu lichid și cuplat la o cutie cu 6 viteze. Acesta este capabil să producă puterea maximă de 55kW și promite un consum de 3.50 l/100 km, beneficiind de pornire electrică. Rezervorul deține o capacitate de 11.2 litri. Pachetul cuprinde frâne pe discuri Brembo, 320 mm pe față și 240 mm pe spate, suspensie față WP APEX 43 și monoamortizor WP APEX pe spate. La acestea se adaugă șaua de înălțime 830 mm, transmisia pe lanț și cadrul tellis din oțel crom molibden.

Husqvarna Motorcycles a scos pe piață o colecție de echipamente funcționale și un catalog de accesorii, venind în sprijinul riderilor pasionați care doresc să beneficiezi de cea mai bună experiență de pilotare.