Iluminatul exterior: solutii IEFTINE si PRACTICE pentru curte si gradina

Daca ai norocul sa detii o locuinta la curte, inseamna ca trebuie sa profiti de pe urma acestui lucru si sa te bucuri de momente de relaxare in aer liber, in confortul intimitatii tale!

Pe timpul verii, mai ales, poti organiza cele mai frumoase petreceri sau intalniri linistite intre prieteni, care sa va binedispuna si sa va ofere o pauza binemeritata de la agitatia de zi cu zi. Pentru acest lucru, trebuie sa amenajezi spatiul pe care il ai la dispozitie pentru a fi primitor si confortabil, iar iluminatul exterior este unul dintre lucrurile pe care trebuie sa le ai in vedere. Daca nu iti doresti sa dai o avere pe corpurile de iluminat pentru curte si gradina, articolul acesta iti prezinta cele mai eficiente si ieftine metode prin care poti obtine efectul dorit!

Care sunt cele mai practice solutii pentru iluminatul exterior?

  • Proiectoarele cu Led

Una dintre cele mai la indemana si eficiente modalitati de a obtine cantitatea de lumina necesara in curtea ta este reprezentanta de proiectoarele cu led. Sigure, de dimensiuni diferite, pentru a putea alege ce se potriveste cel mai bine cu spatiul pe care il ai la dispozitie, aceste corpuri de iluminat isi vor indeplini rolul cu succes! Poti instala cate un proiector cu led in cele mai importante puncte ale curtii sau ale gradinii, pretul lor fiind accesibil si foarte potrivit in raport cu calitatea oferita! In plus, datorita tehnologiei led, nu vei simti o crestere a facturii de curent electric, pentru ca aceste corpuri de iluminat consuma foarte putin, desi au o durata de viata mai indelungata decat becurile obisnuite!

  • Benzile cu Led

Pentru o atmosfera feerica, intima, benzile cu led sunt o alternativa foarte buna pe care trebuie sa o iei in considerare. Poti monta banda cu led pe diferite suprafete, precum peretii casei ori sub streasina, sau in oricare alt loc iti doresti! Gama disponibila este foarte generoasa, astfel incat poti alege intre cele de o singura culoare si cele multicolore, in functie de cum vrei sa arate rezultatul final. Achizitioneaza un model de exterior, care este rezistent la apa si la capriciile vremii, pentru a te bucura o perioada cat mai indelungata de produsul cu led!

  • Lampi solare

Aceste corpuri de iluminat nu necesita conectarea la o sursa de curent electric, ci se incarca prin intermediul Soarelui. Sunt foarte ieftine si creeaza un decor deosebit, foarte vesel! Le poti monta de-a lungul aleii, dar si pe marginile gradinii pentru a obtine cat mai multa lumina. Cauta modelul care se potriveste cu restul decorului si achizitioneaza-l pe cel mai deosebit!

Asadar, pentru a-ti crea un spatiu exterior de vis nu este nevoie sa cheltui foarte multi bani, ci sa cauti solutiile cele mai ingenioase, cu o eficacitate cat mai sporita! Acest lucru este valabil atat in ceea ce priveste corpurile de iluminat, dar si celelalte accesorii de curte pentru o vara de neuitat!