Imagistica medicala performanta oferita de ecografele portabile Samsung

Samsung este unul dintre cele mai notabile branduri, care s-a implicat in imagistica medicala. De-a lungul anilor inovatiile aduse de acestia au facut ca produsele lor, in speta ecografele portabile Samsung, sa aiba o cerere considerabila.

Ecografe Portabile Samsung in Romania

In Romania, achizitia de aparatura medicala de specialitate, se face doar prin intermediul unor companii de specialitate. Nu sunt multi jucatori in acesta piata, insa cei existenti au in portofoliu aproape toate aceste modele de ecograf portabil Samsung. Asa cum este si cazul, furnizorului de aparatura medicala Proton, un nume vechi in acesta piata, care are un portofoliu mult mai vast de aparatura si echipamente medicale.

Exemplul de furnizor al ecografelor portabile marca Samsung, nu este unul intamplator. Acesta este unul dintre distribuitorii autorizati de echipamente medicale Samsung. Pe website-ul acestora, sunt prezentate modelele de top in materie de ecografe.

Mentenanta, garantia sau serviciile de service, trebuie luate si ele in considerare. Orice aparat ecograf Samsung, are nevoie la un moment dat de servicii de mentenanta, absolut normale. Aparatura medicala trebuie mereu sa prezinte cifre / imagini cat mai exacte si atunci mentenanta ajuta in mentinea performantei.

De ce un ecograf portabil Samsung ?

Portabilitatea reprezinta un aspect foarte important, pe care cei de la Samsung l-au atins cu succes. Cele mai multe din modelele de ecografe produse de Samsung fiind portabile. Urgentele sau cazurile in care pacientul nu se poate deplasa, sunt cele care scot cel mai mult in evidenta beneficiile aduse de portabilitate.

Tehnologia acestora, este si ea una in pas cu cele mai noi inovatii. S-Harmonic, este una din functiile cu care ecografele Samsung sunt dotate, acesta este capabila sa ofere o imagine multi mai clara, cu o uniformitate ridicata. S-Vue – permite vizualizarea unor imagini cu o sensibilitate ridicata si cu o banda de frecvente larga.

O alta tehnologie interesanta este cea “Arterial Analysis” care poate analiza morfologic si functional vasul de sange. S-Detect, ajuta doctorul specialist sa identifice caracteristici ale unei leziuni, doar printr-un simplu click asupra acesteia.

Ecranele cu care sunt dotate aceste ecografe portabile Samsung sunt unele generoase, in general de 23 inch, suficiente pentru ca doctorul specialist sa poata vedea o imagine clara, la o rezolutie mare. Panoul de control este dotat, in unele cazuri, si cu o tableta touch-screen, care ajuta in setarea rapida a diversilor parametrii.

Toate aceste tehnologii si dotari prezentate, se gasesc inglobate in mai multe tipuri de ecografe Samsung, insa Ecograful Samsung Medison HS70A, este cel care reflecta cel mai bine eforturile Samsung de a ajunge un lider in acesta piata a echipamentelor medicale performante.