Importul anual de ulei de motor POLYTRON din California, SUA depășește 100 de tone pe piața din România

Aproximativ 125 de tone de ulei de motor POLYTRON au fost importate în anul 2020 în România din California, SUA.

Brandul american a devenit una din preferințele șoferilor din țară în materie de ulei de motor. În fiecare an, mii de români fac schimbul de ulei cu POLYTRON.

Care este secretul din spatele succesului POLYTRON

La sfârșitul anului 2020, aproape 80% din automobilele înmatriculate în România aveau o vechime mai mare de 10 ani, potrivit unei statistici DRPCIV (Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor).

Dintr-un total de 7,274,728 de autoturisme (M1, M1G) înmatriculate, peste 5,8 milioane din acestea aveau o vechime de cel puțin un deceniu.

Șoferii ce dețin autovehicule mai vechi de 5-7 ani probabil apreciază cel mai mult uleiul de motor POLYTRON.

În cazul motoarelor de la mașinile mai vechi există un anumit grad de uzură. Încă de la primul schimb de ulei cu POLYTRON, șoferii observă îmbunătățiri în funcționarea motorului. Primele semne includ reducerea trepidatului și un motor mai silențios în timpul condusului.

Motoarele mai noi nu prezintă același nivel de uzură. Astfel, rezultatele oferite de POLYTRON nu sunt la fel de vizibile de la prima utilizare.

Ungerea eficientă oferită de POLYTRON poate preveni probleme în funcționarea motorului. Creșterea consumului de carburant și deteriorarea timpurie a motorului sunt câteva efecte majore care apar datorită unei ungeri ineficiente.

În momentele în care motorul este solicitat, acesta are nevoie de protecție împotriva deteriorării. Uleiul POLYTRON își păstrează vascozitatea chiar și în condiții severe de lucru. Astfel, produsul reușește să ofere o ungere eficientă motorului și contribuie la funcționarea corepsunzatoare a acestuia.

Stabilitatea la oxidare și agenții de curățare-dispersanti joacă un rol esențial în menținerea unui motor curat. La temperaturi foarte ridicate, uleiurile se pot oxida și îngroșa, iar în timp, apar depunerile ce afectează performanță motorului.

Componentele din uleiul POLYTRON previn îngroșarea lui și păstrează motorul curat, fără depuneri de nămol și lacuri.

Despre brandul POLYTRON

POLYTRON este prezent pe piața din România din anul 2012. Brandul este recunoscut pe plan mondial pentru calitatea lubrifianților și combinația de ingrediente ce oferă o ungere eficientă motorului.

POLYTRON deţine drepturile exclusive asupra unei tehnologii de lubrifiere brevetate și revoluţionare, care reduce emisiile de noxe și crește eficienţa combustibilului.