În cât timp se aprobă un credit de nevoi personale?

Ce poate fi mai îmbucurător decât să găsești o modalitate corectă și eficientă de a răspunde nevoilor tale, într-un timp scurt și fără prea multe bătăi de cap? Știm că probabil ai auzit în stânga și în dreapta despre multe încercări nereușite și piedici care au făcut dificilă o asemenea încercare… Dar, ce ar fi dacă ne-ai lasă să-ți arătăm că lucrurile nu stau mereu așa și că poți primi suport financiar atunci când ai cea mai mare nevoie, în cel mai ușor mod cu putință?

Fie că vrei să investești în dezvoltarea ta personală, prin cursuri și atestări, fie că îți dorești să aloci mai multe resurse unor hobby-uri și pasiuni pe care nu ai apucat niciodată să ți le dezvolți, sau orice alte investiții, un credit de nevoi personale te poate scoate din impas rapid. Nu va mai trebui să-ți amâni planurile până strângi suma de bani de care ai nevoie, ci poți să începi imediat.

La Banca Românească, zicala „Nu lasă pe mâine ce poți face azi” nu este doar o vorba din popor, ci un îndemn la vise împlinite. Îndrăznește să-ți îndeplinești dorințele cu creditul de nevoi personale de la Banca Românească. Este ușor de obținut, simplu și rapid. Ai nevoie doar de actul de identitate și de acordul ANAF (pentru verificarea eligibilității veniturilor) că să primești până la 130.000 lei.

Vestea bună este că sunt acceptate mai multe tipuri de venit, printre care: salarii, pensii, venituri din profesii liberale, venituri din drepturi de autor. Vestea și mai bună este că perioada de creditare este extinsă până la 60 de luni, ceea ce înseamnă  rate mai mici la sumele împrumutate.

În plus, te bucuri de dobânzi mai mici și de comision de analiză zero, dacă primești salariul la Banca Românească sau dacă alegi un pachet de cont și încasezi cel puțin 2.000 lei lunar în contul aferent pachetului. La Banca Românească totul este clar și simplu de la bun început!

Orice întrebări ai avea, Banca Românească îți va răspunde și-ți va prezența toate posibilitățile astfel că tu să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Descoperă ce-ți dorești, iar noi te vom ajută să îți pui planurile în aplicare! Imediat chiar, pentru că acordarea creditului durează foarte puțin. Vino să vezi care sunt avantajele acestor credite de nevoi personale de la Banca Românească și contează pe tot suportul nostru!

Deci, recapitulând: pentru situațiile în care ai nevoie de un credit rapid, Banca Românească te susține oferindu-ți consultanță gratuită. Că să te convingi, completează formularul sau sună-ne direct la 021 304 8004, de luni până vineri în intervalul 9:00 – 16:30 și îți vom răspunde la orice nelămurire.