Îndrăgostit de România, Daniel Kearvell, CEO-ul DHL, lansează o a doua carte pentru ajutorarea copiilor săraci

Cea de-a doua poveste din seria caritabilă “Stories out of the Box” a fost lansată aseară în prezența a zeci de copii și părinți iubitori de lectură. Sophia the Starfish, fabula în versuri a CEO-ului DHL Daniel Kearvell, este povestea unei stele de mare care își dorește să fie acceptată de celelalte viețuitoare marine care o resping pentru că este diferită de ele. Sophia este o carte inspirată de poveștile de seară spuse celor două fiice ale lui Daniel Kearvell – Maya și Sophia, amandouă împrumutându-și numele unor personaje de basm.

                        ”Este important să avem grijă de felul în care copiii noștri cresc și de modelele pe care le urmează în viață, iar cărțile mele ascund mesaje despre acceptarea diferențelor, integrare și armonie, strecurate în povești pe gustul celor mici. M-am bucurat întotdeauna de scris și am vrut să-i dau fiicei mele ceva care să poată păstra, ceva ce am creat pentru ea. Cele mai bune idei și inspirații vin din ceva care este mai aproape de inimă”, a spus Daniel Kearvell, autor de cărți pentru copii.

Banii strânși din vânzarea volumului vor ajunge la Te Aud Romania, o organizație non-guvernamentală care are în grijă peste 2000 de copii din medii defavorizate. În prezența iubitorilor de carte de copii, Daniel Kearvell a înmânat deja un cec de 2000 de euro pentru Te Aud România, bani strânși din vânzarea primului volum. Maya the Mouse, lansată anul trecut, și Sophia the Starfish fac parte din seria Stories out of the Box.

“ Nu cred că Sophia the Starfish va fi ultimul volum. Mai am cinci nepoțele, toate fetițe, cărora ar trebui să le scriu și lor câte o poveste. Este important ca toți copiii să primească mesaje corecte despre cum să se raporteze la viață, iar mesajele transmise prin intermediul poveștilor sunt cele mai ușor acceptate de copii. De altfel, feedbackul lor este cel mai important pentru mine, pentru că este cel mai sincer,” a declarat Daniel Kearvell.

 

Fiecare carte este ambalată într-un mod original, cu o surpriză pentru copii constând chiar în eroul cărții în varianță plușată. Edițile au fost illustrate într-un mod original de către Dan Ungureanu, un artist vizionar.

Daniel Kearvell este Managing Director DHL România. Este britanic și locuiește de șapte ani în România, după ce a stat în Qatar. Este îndrăgostit de meleagurile românești și și-a descoperit pasiunea pentru scris acum doi ani când a publicat prima carte pentru copii, Maya the Mouse.