Cum sa-ti amplifici energia feminina si sa te iubesti mai mult pe tine

In societatea contemporana, atat de orientata pe rezultate si obiective fixe, tot ceea ce tine de sensibilitate, gratie si delicatete, pare ca se pierde tot mai mult, intr-un con de umbra. Odata cu emanciparea femeii si cu ascensiunea sa sociala, dinamica relationala dintre cele doua sexe, a avut foarte mult de suferit. Inca din secolul trecut, femeile si-au castigat dreptul de a accede pe scara ierarhica, de a avea cariere de top si de a intra in competitie directa cu barbatii, insa, parca ceva s-a pierdut pe drum. Putem sa-i spunem gratie, delicatete sau vulnerabilitate, insa, in definitiv, vorbim despre capacitatea femeii de a simti, de a-si asculta si accepta natura inerent emotionala, de a crea si cel mai important, de a-si cultiva si intretine fericirea.

Sa redescoperim impreuna cateva din fascinantele taine feminine prin care sa ne reconectam la energia noastra interioara, si sa pasim cu delicatete, gratie si demnitate, chiar si in aceasta lume haotica, atat de grabita spre nicaieri.

 Cum sa-ti amplifici energia feminina si sa te iubesti mai mult pe tine

 

Inconjoara-te de frumos si trateaza-ti corpul ca pe un templu.

Femeile sunt reprezentantele sexului frumos. Aceasta titulatura nu se refera doar la trastaturile, vestimentatia si machiajul femeii, ci si la capacitatea acesteia de a infrumutesa toate locurile pe unde o duc pasii, si de a pune un zambet chiar si pe chipul celui mai trist om. A ne ingriji sanatatea prin alimentatie, miscare fizica si odihna, este foarte important, insa nu suficient pentru a activa si intretine energia feminina. In societatea contemporana, industria modelling-ului sau a video-chatului este intens disputata, insa omitem ca trasaturile si calitatile feminine au fost atat de suprimate si descurajate incat oamenii construit in mod artificial un etalon al perfectiunii feminine. Intra aici si afla informatii, legate de ceea ce presupune activarea intr-una dintre aceste nise atat de controversate.

Cultiva iubirea de sine si auto-acceptarea.

Fie ca ii spunem iubire de sine, auto-acceptare, sau pur si simplu fascinatie si deschidere in fata vietii, starea de armonie si echilibru interior atrage ca un magnet.Tocmai in aceasta capacitate de a atrage si de a primi toate darurile Pamantului, consta puterea femeii. Aceasta poate fi cultivata prin acceptarea si imbratisarea emotiilor, pozitive dar si negative, prin ingrijirea si acceptarea propriului nostru corp, indiferent de dimensiunile sale, si prin perceperea lumii inconjuratoare la nivel senzorial. Pentru a aprofunda tainele feminitatii, intra aici si invata cum sa-ti amplifici energia si sa devii irezistibila in ochii oricarui barbat.

Asadar, femeile au uitat in ce consta natura lor profunda, si au imprumutat pantalonii barbatilor, crezand ca doar in acest fel pot sa atinga succesul profesional si social. Nimic mai fals. In spatele vulnerabilitatii si gingasiei sale, femeia este o adevarata forta a naturii, o resursa incredibila de putere si vitalitate.

Sursa imagine: Pixabay.com