Cum alegi un tort potrivit! Sfaturi de care trebuie sa tii cont!

Orice petrecere nu este completa fara un tort special. Alegerea tortului perfect pentru un eveniment poate parea o distractie delicioasa, insa cu cat sarbatoarea este mai mare si mai importanta pot aparea tot felul de probleme: cat de mare sa fie, ce arome sa aiba incat sa fie pe gustul tuturor, cat de mult sa coste, cum sa arate.

Daca cu designul lucrurile se simplifica repede pentru ca pe internet exista inspiratie nemarginita, celelalte aspecte sunt mai dificil de gestionat, prin urmare, in continuare sunt prezentate patru sfaturi de care oricine trebuie sa tina cont pentru alegerea unui tort perfect.

  1. Tipul evenimentului

Organizatorii unei petreceri pentru cei mici se pot orienta catre torturi pentru copii, cu multe fructe si ingrediente cat mai naturale, in timp ce pentru o nunta compozitia poate fi cu totul alta. Specificul evenimentului este, prin urmare, foarte important, la fel ca si sezonul in care are loc petrecerea. Vara sunt potrivite torturile racorioare, in timp ce peste iarna merg foarte bine si combinatiile mai dulci.

  1. Numarul de invitati

Chiar daca la masa sunt copii sau adulti, este important ca la gustarea dulce sa fie cu totii multumiti. O portie potrivita are in jur de 150 grame, insa pentru copii se pot lua in calcul chiar 100 g de persoana. Important este insa sa se tina cont si de decorul tortului, deoarece sunt invelisuri care cantaresc destul de greu. In plus, nimeni nu se va supara daca va mai primi o portie de tort extra a doua zi, asa ca din acest punct de vedere se poate merge pe principiul “ma bine sa ramana, decat sa nu ajunga”.

  1. Designul

In ultima perioada, torturile sunt adevarate opera de arta, fie ca sunt pentru nunti sau pentru petreceri de copii. Copiii, in special, isi doresc torturi aniversare cu personajele lor preferate si nu trebuie dezamagiti. Prin urmare, cofetaria aleasa trebuie sa faca torturi bune, dar si aspectoase, dispusa sa accepte orice provocare. Pentru torturi la comanda in Bucuresti, se poate accesa oferta eTorturi.ro, deosebit de variata.

  1. Bugetul

Tinand cont de faptul ca momentul tortului este cel care incheie, de obicei, petrecerile, nu trebuie sa se faca rabat de la calitate, iar calitatea implica niste costuri. Fiind vorba despre un aliment, indicat ar fi sa nu se ia o decizie economica. Un tort reusit inseamna ingrediente de calitate, dar si multa migala in realizarea decorului. Si daca gustul bun poate fi gasit mai usor, un decor spectaculos face diferenta. Invitatii si sarbatoritii isi vor aminti o perioada indelungata  de felul in care a aratat tortul de la evenimentul lor, in special copiii.

Indiferent de eveniment, momentul tortului este printre cele mai asteptate. Asadar, alegerea lui nu trebuie sa fie intamplatoare. U

Un tort bun va incheia intr-un mod special o petrecere reusita, pastrand mult timp amintirea dulce a momentului.