Invata programare si redobandeste-ti increderea in tine si independenta financiara!

Ai trecut deja printr-o serie de joburi si profesii, insa nu te regasesti in niciuna? Te-ai saturat sa muncesti peste program si sa nu-ti fie recunoscute meritele? Atunci, a venit momentul sa iei atitudine si sa iti schimbi viata si profesia! Fa primul pas catre dobandirea indepententei financiare! Invata programare si schimba-ti mindset-ul intr-unul de castigator!

Domeniul IT este pe primul loc in topul cautarilor angajatorilor, dar si cel mai bine platit. Daca inca nu stapanesti nicio notiune de programare, asta nu inseamna ca trebuie sa abandonezi ideea de a deveni programator. Alege corect si invata programare de la zero, in ritmul tau!

Mentoratul WellCode iti ofera sansa de a-ti dezvolta o cariera in IT, chiar daca nu ai cunostinte in domeniu. Programul de mentorat a fost fondat de Petru Trimbitas, in urma stagiilor de practica efectuate in Statele Unite ale Americii, la gigantii Google si Facebook. Trimbitas a adoptat mentalitatea americana si a dezvoltat propriul program de mentorat, pentru ca oricine isi doreste sa poata invata programare de la zero. Programul este gandit astfel incat sa te ajute sa faci primii pasi in domeniu, iar mentorii sa iti asigure suport total de la prima logare pe platforma si pana la angajare.

Mentoratul este conceput sub forma unei carti interactive si se bazeaza pe invatarea individuala, independent de ritmul celorlalti cursanti. Pe toata durata mentoratului, vei beneficia de suportul trainer-ilor, care te vor ghida si te vor ajuta sa inveti sa scrii cod curat si corect, de la prima logare pe platforma.

Programul si-a dovedit deja functionalitatea si peste 95% dintre cei care au ajuns sa termine de parcurs platforma de invatare s-au angajat sau au ajuns sa lucreze in domeniul IT!

Invata programare si creste-ti stima de sine!

Un atu extrem de important al acestui program il reprezinta partea de dezvoltare personala, inclusa in procesul de invatare. Mentorii nu doar ca te vor ajuta in rezolvarea problemelor de informatica de pe platforma si gasirea solutiilor optime pentru scrierea de cod bun, ci iti vor oferi si suport emotional si mental!

De asemenea, mentorii te vor ajuta sa iti ”rescrii” mindset-ul si sa te organizezi, sa iti stabilesti un stil de viata sanatos. Totodata, ei te vor pregati pentru a face fata eventualelor esecuri si pentru a ramane focusat pe obiectivele profesionale setate.

Un alt atu major care te va ajuta sa te mentii motivat este faptul ca iti poti urmari in timp real evolutia pe platforma. Astfel, cu fiecare problema rezolvata, vei prinde incredere in abilitatile tale, iti vei creste stima de sine si vei fi cu un pas mai aproape de obiectivul final: obtinerea unui job ca programator! Dupa parcurgerea intregului modul, mentorii iti vor asigura suportul si te vor ghida astfel incat sa iti dezvolti propria aplicatie sau portofoliu de proiecte. De asemenea, ei te vor ajuta sa te pregatesti pentru etapa interviurilor si iti vor oferi informatiile de care ai nevoie pentru a trece cu brio de aceasta si pentru a obtine primul job in domeniul IT!

Intra pe WellCode.ro si programeaza-ti o sedinta de consultanta gratuita cu mentorii! Invata programare de la zero si ofera-ti ocazia de a-ti schimba nu doar jobul, ci si viitorul! Testeaza programul de mentorat cu ajutorul modulului gratuit!