Vrei sa faci fata cu succes provocarilor mediului de business? Participa la un training de leadership

Sheryl Sandberg, una dintre cele mai cunoscute femei din mediul de afaceri american si detinatoare a unei averi de peste un miliard de dolari, este autoarea urmatoarei afirmatii: „capacitatea de a invata este cea mai importanta calitate a unui lider“.

Jeff Bezos, care conduce compania Amazon si are o avere de peste 100 de miliarde de dolari, vorbeste si el despre importanta invatarii: „o parte din cultura organizatiei depinde de traseul acesteia; sunt lectiile invatate pe parcurs“.

Oamenii de afaceri din Romania constientizeaza, la randul lor, importanta invatarii permanente si fie participa ei insisi, fie isi inscriu angajatii la diferite tipuri de training leadership. Unul dintre cele mai de succes este cel organizat de echipa Brightway®, cu o bogata experienta in crearea si punerea in aplicare a unor programe de dezvoltare personala si profesionala.

Cine poate participa la un training de leadership strategic?

Cursul este util pentru managing partners, administratori, CEOs, manageri de departament, antreprenori si, in general, pentru toti cei care conduc echipe si isi doresc sa dezvolte sisteme de lucru performante, cu un grad mare de autofunctionalitate, care sa se adapteze continuu la schimbarile mediului de business.

Participantii la acest antrenament practic de tip simulare lucreaza in echipe de 2-3 persoane, aplicand instrumente pentru a clarifica si a implementa viziunea liderului in organizatie. De asemenea, se are in vedere construirea unei strategii pentru a optimiza procesele, rolurile si sistemul motivational.

Treptat, cursantii reusesc sa proiecteze, sa testeze si sa construiasca planuri, utilizand modele si concepte din psihologia comportamentala. Astfel, descopera contextele in care oamenii devin motivati si ofera cel mai bun randament.

Beneficiile oferite de participarea la un training de leadership strategic

Pe parcursul desfasurarii activitatilor, are loc un proces de clarificare a viziunii, a misiunii si a valorilor si, in paralel, este construita o strategie de leadership care va permite implementarea cu succes a fiecarui proces operational.

Prin studii de caz complexe, este descoperita o modalitate de a planifica strategic urmatorii pasi din activitate, inclusiv in contextul actual, caracterizat de incertitudine si volatilitate.

In cadrul diferitelor activitati incluse in acest training de leadership sunt testate mecanisme de gandire, de adaptare si de motivare a oamenilor, pentru atingerea unor obiective concrete. In plus, sunt primite cele mai noi instrumente pentru a conduce echipa pastrand standarde inalte de performanta.

La nivel de organizatie, unul dintre cele mai importante efecte pozitive consta in reducerea riscurilor si a greselilor. Sistemul de conducere implementat reduce erorile din procesele operationale si diminueaza riscurile comerciale si financiare. Odata cu alinierea obiectivelor, cu clarificarea competentelor si a traseului de dezvoltare necesar pentru fiecare rol, nucleul dur al echipei va fi temeinic motivat si va contribui decisiv la progresul companiei.

Asa cum o spun cei mai importanti oameni de afaceri din lume, participarea la un training leadership dezvoltat de profesionisti in domeniu te ajuta sa te mentii la curent cu cele mai performante sisteme de lucru si sa faci fata cu succes provocarilor multiple ale mediului de business actual! Incearca si nu vei regreta!