Invatarea limbii germane online

Limba germană este una dintre cele mai vorbite limbi europene, fiind limba oficială în tări precum: Austria, Elveția, Luxembourg, Belgia, Liechtenstein și bineînțeles Germania. A câștigat de-a lungul timpului popularitate, ocupând deja locul trei în rândul limbilor vorbite la nivel internațional, după engleză și franceză.  Se spune că Germania este țara poeților și a gânditorilor-“Das Land der Dichter und Denker”, având o cultură vastă.

Și totuși de ce ați alege să învățați limba germană?

Pentru că trăim într-o lume în continuă dezvoltare și schimbare, iar  avantajul cunoașterii limbii germane oferă perspective nelimitate, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și educațional.

Așadar învațarea limbii germane aduce cu sine o deschidere spre orizonturi profesionale variate, fie că alegeți să lucrați pentru companii germane din Romania sau în afara țării. Germana pentru companii oferita de German Kulturhaus firmelor dumneavoastra, fie online, fie la sediul din Bucuresti ca si un beneficiu pentru angajati, ii va motiva pe acestia sa performeze.

Totodată pe plan educațional studierea acestei limbii vă poate servi ca o rampă de lansare către o educație de înaltă calitate, având acces la școli și universități cu o reputație internatională de prestigiu.

Sau poate pur și simplu vă doriți să aveți parte de călătorii pline de experiente culturale interesante, iar învățarea limbii germane vă va facilita comunicarea cu rezidenții unei țări în care se vorbește germana.

Cine suntem și cui se adresează centrul de limbi străine German Kulturhaus?

German Kulturhaus este un centru de examinare acreditat ECL cu specializare pe învățarea exclusivă a limbii germane online, astfel întreaga noastră activitate se focusează pe această limbă, pentru obținerea de performanțe excepționale.

Cursurile noastre de limba germană se adresează atât copiilor, începând chiar de la vârsta fragedă de 5 ani, adolescenților, adultilor și firmelor care au legături economice cu tările vorbitoare de limba germană.

Nimic mai usor decât să învățați limba germană alături de noi în mediul ONLINE, participând  la cursuri de oriunde în lume. Echipa noastră de traineri dedicați, prin devotamentul și profesionalismul lor,  vă vor aduce cu fiecare modul mai aproape de stăpânirea limbii germane. Profesorii sunt vorbitori nativi ai limbii germane cu multă experiență în materie de predare, fapt care ne ajută să respectăm sloganul nostru: Deutsch sprechen…Garantiert!

Profitați acum de prețuri avantajoase la orice modul ales, reduceri de până la 30% și pachete promoționale!

Evaluarea de nivel este gratuită și vă oferă posibilitatea de a afla nivelul de cunoștințe de limba germană pe care îl aveți, astfel atașarea la modul va fi una adecvată. În prețul cursurilor sunt incluse toate resursele în format pdf și word – manual, caiet de lucru, fișe de lucru. Avantajul unei echipe bine închegate de traineri pregătiți și profesioniști, nu face decât să ușureze procesul de învațare pentru fiecare dintre voi.

Dacă v-am convins și vă doriți să învățați limba germană indiferent de nivel, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0773 973 955 si sa verificati cursurile noastre de limba germana online.