Iti doresti un implant dentar ieftin?

PlazaDent este o clinica stomatologica in care lucreaza profesionisti ce au in comun grija fata de pacientii cu care interactioneaza si carora le asigura servicii stomatologice impecabile.

Confortul si, in general, starea de bine a pacientului sunt esential de oferit, ceea ce se reuseste in clinica. Copiii sau adultii, vor gasi la PlazaDent.ro, deopotriva, rezolvarea tuturor problemelor dentare cu care se confrunta. Foarte important, de asemenea, este ca in aceasta clinica premium nu doar rezultatele impecabile sunt urmarite, ci si posibilitatea de a se lucra fara ca pacientii sa simta durere sau sa se simta traumatizati.

In luna septembrie, PlazaDent propune o oferta de nerefuzat pentru implant dentar

Pacientilor care necesita o astfel de interventie le este oferita posibilitatea de a beneficia de implant dentar ieftin, toata luna septembrie 2019.

Concret spus, va fi necesar sa plateasca doar 350 EUR pentru un dinte complet, adica, pentru implanutul dentar in sine, un produs Dentium de o calitate superioara, de bont si coroana metalo-ceramica. Este absolut un pret bun, iar investitia merita, evident, avand in vedere avantajele obtinute de pacientii cu implanturi dentare.

Oferta include, de asemenea, si un pret foarte accesibil pentru un dinte complet, care presupune in mod similar cu mentiunile anterioare, un implant Dentium, bont si, bineinteles coroana, de data aceasta din zirconiu. Pretul necesar de platit este un pic mai mare prin comparatie cu prima varianta, insa diferenta este de doar 20 EUR – ceea ce inseamna ca un pacient va plati doar 370 EUR pentru un dinte complet.

Candidatii eligibili pentru implanturi dentare

Indiferent de tipul de implant dentar ales, cu unele exceptii, tehnica poate fi aplicata in cazul oricarui pacient, cu atat mai mult daca in discutie intra pacienti tineri, cu unul, mai multi dinti lipsa. Exceptiile locale includ pacientii care intampina probleme legate de cantitatea si calitatea osului receptor, de modul in care sunt pozitionate sinusul maxilar sau unele vase de sange.

Pe de alta parte, se poate discuta si despre contraindicatii de natura generala – implanturile dentare nu le pot fi inserate pacientilor foarte tineri, pacientelor  insarcinate, daca exista istoric de diabet, afectiuni ale sangelui sau afectiuni la nivelul tesutului osos.

Indiferent de pacient, protocolul acestei interventii necesita investigatii premergatoare, precum radiografii si analize de sange. In situatiile in care astfel de investigatii nu indica existenta unor probleme, se poate incepe interventia de plasare care, de regula, nu dureaza mai mult de o ora in cazul in care in discutie intra un singur implant.

Etapele interventiei sunt simplu de abordat de catre specialist si, in principiu, constau in inserarea in os si acoperirea cu gingie. Va urma o perioada de asteptare, timp in care se realizeaza osteoacceptarea. In functie de caz, dupa 3-6 luni, implantul este descoperit, urmand sa se ataseze bontul protetic si, bineinteles, protezarea prin coroane, punti sau proteze.