JojoFashion anunta noua colectie de rochii de zi primavara/vara 2020

Rochiile de zi sunt probabil cele mai cautate piese vestimentare  in randul femeilor.

JojoFashion a lansat colectia primavara-vara 2020 de rochii de zi cu accent pe culorile marine, si rochii cu printuri foarte diversificate;  flori, buline sau dungi.

Albastru clasic este culoarea anului 2020, dar vor fi in trend si nuantele de rosu intens, orange, galben melon,verde sau menta, culori inspirate din natura, ce au in prim plan oceanul.

Noua colectie de rochii de zi de la JojoFashion contine modele versatile cu diverse croiuri si culori in trend, mulate sau lejere, rochii croite in clos sau tip creion, cu peplum in talie, volane sau pliseuri si rochii cu umeri bufanti.

 

Pentru femeile care vor sa tina pasul cu noul trend, dar in acelasi timp sunt intresate si de pret, vom prezenta cateva modele de rochii de zi ieftine JojoFashion.

De ce sa alegeti  rochii JojoFashion?

Va ofera produse de calitate de la branduri celebre din Romania, Polonia si Germania, iar raportul calitate-pret este foarte bun.

Vedeți mai jos o mica parte din rochiile de zi din colectia 2020 de la JojoFashion.

Rochia de zi Aurora verde turcoaz ne duce cu gandul la ocean. Este o rochie vaporoasa, usor transparenta perfecta pentru femeile care vor sa fie afiseze o tinuta sic la plaja.

Pentru doamnele care vor sa afiseze o tinuta fresh la birou, rochia Dalia bleu cu flori este perfecta.

Croiul in A va ofera lejeritate, iar printul floral in nuante va creeaza un look fresh.

Din colectia 2020 de rochii de zi nu putea sa lipseasca rochia cu buline.

Rochia Alime bleumarin cu buline mici albe, croi in clin este un must have in acest an.

Pentru domnisoarele care vor sa afiseze un look senzual si extrem de feminin, rochia de zi vernil cu imprimeu floral multicolor Kara este alegerea perfecta!

Are toate elementele care se poarta in acest an: culori inspirate din natura, volane la maneci si umeri bufanti . Daca corpul va permite, nu ezitati sa purtati acest model!

Bineinteles ca nu aveam cum sa nu va recomandam si o rochie albastra, doar este culoarea anului 2020.

Rochia de zi Codruta albastra croi in A cu volan plisat este alegerea corecta pentru o tinuta de birou sau pentru o tinuta de zi eleganta.

 

Colectia de rochii de de zi pe care o gasim pe JojoFashion in acest an include printuri diverse, cu flori, dungi sau clasicul imprimeu polka si croiuri inspirate din anii 70, 80 si 90, dar si croiuri moderne.

Rochiile polka sunt perfecte atat pentru rochiile de primavara cat si pentru rochiile de vara, si pot fi incadrate cu succes atat in tinutele office, cat si in tinutele casual.

De asemenea, rochiile de zi tricotate cu dungi se regasesc in colectiile marilor designeri in acest an.

Una din rochiile care va fi in top in 2020 este rochia cu maneci bufante, ce poate fi incadrata cu usurinta in tinute de zi elegante, tinute office sau de seara.

De asemenea si rochiile de zi in carouri sau rochiile gen uniforma cu carouri mici alb-negru, desi sunt considerade clasice, raman la moda si in 2020.

 

Si  rochiile cu volane sau plisate sunt un must have si se regasesc in colectia de rochii de zi 2020 JojoFashion.

In colectia primavara-vara 2020 de la JojoFashion gasiti tot ce este in trend in acest an.