Vlad Cazino promovează distracția la Overnight de 1 Mai, în calitate de partener

Vlad Cazino, brandul românesc de cazino online bazat pe experiența unui grup solid internațional pe segmentul jocurilor de noroc la distanță, este partener oficial al celui mai tare party de 1 Mai organizat vreodată în țara noastră. Compania promovează astfel distracția responsabilă la Overnight, un live show inediat posibil grație asocierii dintre UNTOLD și PRO TV – două branduri lider pe segmentele lor de activitate.

 

Organizat ca party național de 1 Mai, Overnight este despre divertisment de calitate la cel mai înalt nivel, despre atmosferă de festival posibilă doar la evenimente de top precum festivalurile UNTOLD și NEVERSEA. În același timp, Overnight este un motiv de bucurie și optimism, valori de care românii au atât de mare nevoie în această perioadă aparte. Partea cea mai bună este că nimeni nu trebuie să se deplaseze pentru a avea acces la Overnight și implicit la distracția intensă: show-ul live este transmis în direct pe canalele digitale UNTOLD și NEVERSEA, pe PRO TV PLUS și la Kiss FM. Atmosfera de festival va continua și pe PRO TV, după miezul nopții.

 

Dimitri Vegas (DJ-ul numărul 1 la nivel mondial în acest moment), alături de Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila sunt cei responsabili cu adevărat de show-ul care se anunță cu totul incendiar. Preferații românilor au fost aduși în fața publicului pentru un party inedit de 1 Mai, marca UNTOLD. Nu lipsesc nici starurile din muzica românească. Warm-up-ul pregătit de DJ Pascal îi introduce și pe Inna, Grasu XXL și Dirty Nano. Distracția începe după ora 22:00 și este accesibilă live pentru toți pasionații de muzică și divertisment de calitate, pentru toți cei care doresc un sentiment plăcut (totul va fi bine!), o doză generoasă de optimism.

 

Emisiunea Ovenight este prezentată de Cabral, vedeta PRO TV îndrăgită de toți românii. Alegerea nu a fost însă întâmplătoare: potrivit organizatorilor, Cabral nu a lipsit de la nicio ediție UNTOLD și NEVERSEA din anii precedenți, deci cunoaște foarte bine modul în care decurg lucrurile la aceste evenimente și va contribui la crearea atmosferei demne de festival de top. Românii pot participa fără restricții la cel mai tare party de 1 mai, distracția fiind posibilă prin canalele online, TV și radio mai sus menționate.

 

Pentru că toate brandurile implicate în organizarea Overnight sunt active mereu în sprijinirea comunității inclusiv în zona de responsabilitate socială, Overnight are și o componentă caritabilă: se pot sprijini proiectele a două ONG-uri cunoscute – Asociația Dăruiește Viață și Asociația Un singur Cluj. Mai exact, se pot trimite donații prin SMS la 8826 cu textul IMPREUNA și se pot cumpăra bilete de solidaritate pe unsingurcluj.ro.