Jungheinrich România sprijină comunitățile locale

România traversează acest an o perioadă complicată atât din punct de vedere al crizei sanitare gererate de pandemie, cât și din punct de vedere economic (criza facturilor la energie și creșteri accelerate ale prețurilor de consum). Deoarece acordă o atenție sporită responsabilității sociale, Jungheinrich România a decis să se implice prin susținerea rețelei naționale a băncilor de alimente. În acest sens,  firma a donat un transpalet electric cu catarg nou Băncii locale pentru Alimente Roman, contribuind astfel activ la susținerea colectării și distribuției alimentelor către persoanele vulnerabile din țara noastră.

Banca pentru Alimente este o organizație nonprofit care colectează gratuit bunuri de consum de la donatori (agenți economici, persoane fizice, producători agro-alimentari) și le distribuie către persoanele aflate în nevoie și instituțiilor caritabile. De la inaugurare și până în prezent, prin intermediul celor trei Bănci pentru Alimente din București, Cluj și Roman, s-a depășit pragul de 1.000 de tone de produse alimentare colectate.

Aflând de această inițiativă, ne-am gândit care ar fi cea mai bună modalitate de a sprijini proiectul. Acordăm o mare atenție implicării în viața comunităților locale și ne dorim să contribuim activ la susținerea categoriilor de persoane defavorizate. Am decis așadar că donarea unui transpalet electric ar fi cea mai bună modalitate prin care am putea sprijini eforturile Băncii locale pentru Alimente Roman. În calitate de furnizor de soluții complete în domeniul intralogisticii, Jungheinrich pune un mare accent pe responsabilitate, principiile ecologice și sociale făcând parte din identitatea brandului. Acest lucru ne permite să răspundem nu doar așteptărilor clienților ci și nevoilor comunităților în care ne desfășurăm activitatea afirmă doamna Imke Fasold, director general al Jungheinrich Romania.

Jungheinrich Group, furnizor mondial de servicii logistice complete, s-a alăturat inițiativei „50 Sustainability & Climate Leaders care încurajează soluțiile sustenabile prietenoase cu mediul înconjurător. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul companiei: www.jungheinrich.ro/comunicatedepresa .

În cazul în care aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați:  office@jungheinrich.ro

 Despre Jungheinrich

Jungheinrich, înființată în 1953, este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții intralogistice din lume. Cu un portofoliu vast de echipamente industriale, sisteme automatizate și servicii, Jungheinrich oferă clienților săi soluții personalizate pentru provocările industriei 4.0. Grupul, cu sediul central în Hamburg, este reprezentat la nivel mondial în 40 de țări cu propriile filiale, precum și în alte aproximativ 80 de țări prin intermediul companiilor partenere. Jungheinrich are 18.000 de angajați la nivel mondial și a generat vânzări consolidate de 3,81 miliarde de euro în 2020. Acțiunile Jungheinrich sunt listate la MDAX.

https://www.jungheinrich.ro/