Nu rata Black Friday la MAM Bricolaj! Reduceri de până la 50% la produse pentru amenajări interioare

Retailerul de materiale și accesorii pentru mobilă MAM Bricolaj anunță de Black Friday reduceri de până la 50% la majoritatea categoriilor importante: mobilier, accesorii, reparații și amenajări.

Campania de Black Friday se desfășoară în perioada 15 – 30 noiembrie 2021, atât în cele trei magazine fizice – Luică (Berceni), Morarilor (Pantelimon) și Ghencea, cât și în mediul online, pe webshop.mam-bricolaj.ro/promotii.

Dacă plănuiești să îți amenajezi locuința, acum ai ocazia să obții prețuri avantajoase la mobilier, accesorii pentru mobilă, electrice, unelte și scule. Proiectele tale de amenajare interioară vor fi un real succes – idei noi și reduceri substanțiale.

Fie că te ocupi de amenajarea casei tale, că ești pasionat de bricolaj ori meșter, avem în ofertă exact produsele de care ai nevoie: canapele, colțare, comode, pantofare, birouri, blaturi pentru bucătărie, dulapuri și oglinzi pentru baie, accesorii pentru bucătărie (balamale, coșuri Jolly, scurgătoare de vase, coșuri pentru colectarea selectivă a deșeurilor), accesorii pentru dressing (lifturi reglabile pentru haine), panouri decorative, truse de scule, mașini de găurit, saltele, prize și becuri. Descoperă oferta completă în cele 3 magazine din București și online.

Într-un interval de 15 zile, clienții au ocazia să beneficieze de cele mai mari reduceri din an și de stocuri actualizate permanent. Astfel se evită aglomerația din magazine, în contextul pandemiei de Covid-19, și se petrece cât mai puțin timp la casele de marcat. De asemenea, poți comanda produsele dorite din confortul casei tale, accesând magazinul online MAM Bricolaj. Consultanții noștri îți sunt în continuare alături pentru a face cele mai bune alegeri în privința proiectelor tale.

Despre MAM Bricolaj

Începând cu anul 2011, compania MAM Bricolaj a implementat cel mai inovator și comod sistem de achiziționare a materialelor pentru mobilier, fiind singurul furnizor cu autoservire din domeniul bricolajului în România.

Magazinul pune la dispoziție o gama largă de produse care însumează un total de peste 10.000 produse în stoc și alte 8.000 de produse disponibile pe comandă. Produsele sunt disponibile atât online, cât și în cele trei magazine din București.