Lapte de praf calitativ pentru sugari, un izvor de sănătate

Humana este un brand cu notorietate pe piața germană de profil care actualmente își comercializează produsele în peste 30 de țări de pe mai multe continente, inclusiv în România.

Cel mai bun lapte pentru un sugar: Humana!

De ce Humana lapte praf  este atât de popular?

În primul rând, datorită formulelor de preparare care, deși variate, îl fac să fie extrem de apropiat de laptele matern. Alte branduri de lapte praf nu se pot bucura încă de o asemenea performanță.

În al doilea rând, tocmai pentru că oferă cumpărătorilor o gamă extrem de largă de produse care se adaptează a fi consumate de către bebeluși cu diverse vârste și nevoi.

Pornind de la copiii născuți prematur sau care au o greutate mult prea mică la naștere, până la aceia care prezintă întârzieri în ceea ce privește dezvoltarea în primele luni de viață, fiecare sugar poate să primească toate substanțele nutritive necesare dacă sunt hrăniți cu tipul potrivit de lapte praf Humana recomandat de către medicul pediatru.

Chiar și micuții care au deja o alimentație diversificată pot să își completeze necesarul de hrană cu un lapte Humana ce are o formulă destinată copiilor care au depășit șase luni. Mai mult decât atât, există și o formulă de lapte praf destinată celor care au împlinit deja un an de viață.

Formulele diferitelor categorii de lapte praf Humana sunt diverse, deoarece și nevoile nutriționale ale copilașilor se schimbă odată cu trecerea timpului, inclusiv modul în care cei mici se adaptează la mediu.

Alege varianta de lapte praf Humana potrivită,  la indicația medicului

Ca linie generală, toate variantele de lapte praf ale brandului amintit, ce se pot achiziționa și din România, sunt îmbogățite cu prebiotice care favorizează dezvoltarea selectivă a florei intestinale și stimulează imunitatea, precum și reglarea tranzitului intestinal.

Deși mămicile sunt fericite ca să dea bebelușilor acest tip de lapte praf, ele trebuie să ceară întotdeauna avizul medicului pediatru, nefiind suficient să se ghideze doar după numerele pe care formulele de lapte Humana le au, respectiv numărul unu sau lapte praf Humana de început pentru nou-născuți, Humana numărul 2 potrivit după ce bebelușul va începe să mănânce hrană diversificată și Humana numărul 3 pentru micuții care au împlinit deja 12 luni și au nevoie în continuare de un lapte de creștere.

Oricum ar fi, medicii de specialitate din cele mai bune spitale din București recomandă acest brand de lapte praf – Humana pentru hrănirea sugarilor, fapt ce constituie o garanție în sensul că micuții se vor dezvolta armonios, chiar dacă nu pot beneficia din diverse cauze de  laptele matern, care, orice s-ar spune, rămâne cea mai bună variantă de hrănire pentru un copil.

Revenind la Humana lapte praf, diversele formule ale acestuia sunt cumpărate cu prioritate de către mulți părinți, extrem de mulțumiți de faptul că folosind acest aliment valoros pentru alimentația sugarilor chiar din prima zi de viață și până la circa un an, copilașii lor nu a avut deloc probleme cu constipația, spre deosebire de aceia care au folosit  alte mărci de lapte praf ce sunt vândute acum în România.

Mai mult decât atât, chiar dacă inițial medicul pediatru a recomandat utilizarea unui lapte praf provenit de la un alt brand, mulți părinți au fost nevoiți ca să utilizeze până la urmă Humana pentru ca tranzitul intestinal al micuților lor să se normalizeze. Trebuie menționat că trecerea de la un lapte praf la altul se face gradat (începând cu 20 ml, 50 ml), pentru ca sugarul să se obișnuiască cu noul produs.