Little Prints – e-shopul ideal de unde puteți comanda cadouri pentru bebeluși

 

Vestea că o persoană foarte apropiată sau chiar o rudă așteaptă un bebeluș este o bucurie pentru toți cei dragi și toți vor să îl viziteze pe micuț, să îl cunoască atunci când vine pe lume. Caz în care vor să ducă și un cadou celui mic. Cumpărăturile pentru bebeluși sunt o adevărată bucurie pentru că totul este atât de drăgălaș și micuț, încât vei dori să achiziționezi tot ce vezi pe rafturi.

 

Totuși, cadourile pentru bebeluși, în general, trebuie foarte bine alese, astfel încât să fie și utile și să ajute părinții, nu să îi încurce. Astfel că articolele vestimentare ar fi de evitat, în special pentru faptul că în primele luni copilul crește foarte mult și este posibil nici să nu apuce părinți să îl îmbrace cu toate hăinuțele. Puteți să vă îndreptați atenția spre variante mai utile, care nu rămân mici și de care au nevoie. Astfel că puteți găsi la Little Prints o gamă variată de produse care să vă inspire și care pot constitui cadoul perfect.

 

Suzetele – mereu o alegere potrivită

 

Atunci când vorbim despre lucruri pentru bebeluș, cu care aceștia intră în contact, este foarte important să fie special create, din materiale netoxice. Asta pentru că nu vreți să aibă surprize neplăcute din cauza cadoului și să aibă cel mic de suferit. La Little Prints veți găsi produse realizate din materiale speciale, care nu conțin BPA sau altele de acest gen, au chiar forme speciale, astfel încât să fie cât mai utile și blânde cu pielea bebelușului.

 

Dacă vreți să oferiți în dar un set de suzete, cu seturile Bibs cu siguranță nu veți da greș. Puteți alege dintr-o gamă variată de variante, printre care se enumeră Bibs Boheme, de Lux, Color și alte variante.

 

Toate acestea sunt disponibile în zeci de culori plăcute la vedere, dintre cele mai inedite și drăgălașe. Plus că au tetina care imită foarte bine sânul mamei, motiv pentru care sunt imediat acceptate de bebeluș. Marginile sunt îndreptate spre exterior, astfel încât contactul cu pielea copilului să fie minim și să nu îl irite. Este un cadou perfect și util.

 

Baby nest-ul, salvare pentru părinți

 

Un alt lucru pentru care puteți opta este baby nest-ul. Și pe acesta îl puteți găsi la Little Prints în mai multe variante. Cert este că acesta este esențial pentru bebeluș încă din momentul în care se naște. După nouă luni petrecute în pântecul mamei, într-un mediu sigur și protejat, este o schimbare destul de mare când ia contact cu lumea exterioară.

 

Astfel că un baby nest este ca o salvare pentru că este un spațiu în care copilul poate dormi în tip ce se simte în siguranță, stă într-un loc destul de restrâns și dispare teama. Este util și pentru că poate fi luat oriunde, poate fi așezat oriunde în casă și copilul este în siguranță, în timp ce mămica poate avea alte activități în timp ce îl supraveghează.

 

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro